Emeklilere promosyon jesti geldi! Bu ay maaşınıza ek 10 bin TL ödeme alabilirsiniz

Emekli maaş zammı ile ilgili sürecin sona ermesi ile beraber emekliler bu kez ek ödeme alabilecekleri bankaların promosyon tutarlarını araştırmaya başladı. Emeklilere ek ödeme müjdesi veren bankaların promosyon tutarları güncellenirken maaşa ek 10 bin lira ödeme için açıklama da geldi.

Emeklilere promosyon jesti geldi! Bu ay maaşınıza ek 10 bin TL ödeme alabilirsiniz

Emekliler alacakları zamlara ilişkin araştırmalarına devam ediyor. Emekli maaş zamları vatandaşların gündeminde yer alırken maaşlarına hangi tutarda ödeme alacaklarını merak eden emekliler de banka promosyonlarını araştırmaya başladı.

Emekliler için promosyon ödemesi yapan bankalar, tutarlarını güncellerken Garanti Bankası 10 bin liraya varan ek ödeme için detayları duyurdu. ‘’Garanti BBVA'da 2024 yılı emekli promosyon fırsatı! Emekli maaşınızı bankamıza taşıyın, 8.500 TL’ye varan ödül fırsatını kaçırmayın.'' ifadelerine yer veren Garanti Bankası, promosyon ödeme tablosunu da paylaştı.

GARANTİ BANKASI'NDAN EMEKLİ 10.000 TL PROMOSYON

Emekli promosyonu emekli zammı ile beraber gündemde yer almaya başladı. En yüksek emekli promosyonu veren banaklar araştırılırken emekli promosyon tutarları ise emeklinin aldığı maaş oranına göre ve bankaların kampanyalarına göre farklılık gösteriyor. Garanti Bankası tarafından yapılan resmi açıklamada ‘’Emekli maaşını Garanti BBVA'dan alanlara 8.500 TL’ye varan hoş geldin paketi! Üstelik şimdi Mobil’den müşterimiz olup maaşını taşıyanlara ek 1.500 TL bonus ile toplamda 10.000 TL’ye varan fırsat! Emekli Promosyon Kampanyası'' ifadelerine yer verildi.

29 Şubat 2024 tarihine kadar geçerli olan kampanyanın 7.500 TL'ye varan nakit promosyona ek, kredi kartı ile 500 TL harcamanıza 1.000 TL bonus fırsatı ile müşteriye sunulduğu bildirildi.

Emeklilere promosyon jesti geldi! Bu ay maaşınıza ek 10 bin TL ödeme alabilirsiniz

Mobil'den müşteri olup, emekli maaş taşıma talimatını Garanti BBVA Mobil üzerinden veren emeklilere 500 TL ve üzeri harcamalarına 1.500 TL ek bonus kazanma fırsatı sunulurken ödeme tablosu da şöyle paylaşıldı;

Emeklilere promosyon jesti geldi! Bu ay maaşınıza ek 10 bin TL ödeme alabilirsiniz - Resim : 2

Garanti Bankası'ndan maaşınızı 3 yıl süreyle almayı taahhüt ederseniz bahsi geçen promosyon tutarlarından yararlanabilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER