Emeklilere özel ihtiyaç kredisi tanımlandı! İmzayı atana anında 250 bin lira trink para

İhtiyaçları nedeniyle nakit arayışında olan bireyler bankaların kredi kampanyalarına ilgi gösteriyor. Halkbank, emeklilere ihtiyaç kredisi kampanyasını duyururken kredinin detayları da emeklilere özel olarak açıklandı.

Emeklilere özel ihtiyaç kredisi tanımlandı! İmzayı atana anında 250 bin lira trink para

Ülkemizde döviz kurundaki artış devam sürerken enflasyonla mücadele kapsamında da faiz artışı kararı istikrarlı şekilde sürdürülüyor. Dövizin artışı enflasyon ve maliyet artışına neden olurken Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikaları Kurulu (PPK) faiz artışı ile birlikte kredi faizleri de güncellendi.

Kamu bankaları arasında yer alan Halkbank, bu kez emekliler için bir ihtiyaç kredisi kampanyası düzenledi. Halkbank, müşterilerinin nakit ihtiyaçları için kredi paketini resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. Resmi internet sitesi üzerinden açıklama yapan Halkbank, emekli müşterilerinin bireysel ihtiyaçları için kredi paketini oluşturduklarını bildirdi.

Emeklilere özel ihtiyaç kredisi tanımlandı! İmzayı atana anında 250 bin lira trink para

HALKBANK'TAN EMEKLİLERE İHTİYAÇ KREDİSİ

''Maaşını Bankamızdan alan veya maaşını Bankamıza aktarmayı taahhüt eden emekli müşterilerimizin tüm nakit ihtiyaçları için cazip faiz oranları ve uygun geri ödeme seçenekleriyle sunduğumuz bireysel kredi ürünümüzdür.'' ifadelerine yer veren Halkbank kredinin ödeme seçeneklerini de paylaştı.

Emeklilere özel ihtiyaç kredisi tanımlandı! İmzayı atana anında 250 bin lira trink para - Resim : 2

Halkbank, emekli müşterilerine özel örnek bir hesaplama tablosu paylaştı. 50 bin lira tutarında krediye dair ödeme tablosu paylaşan Halkbank, 50 bin liralık ihtiyaç kredisinde hesaplama tablosu üst limitten şöyle paylaşıldı;

Kredi Tutarı (TL) 50.000
Kredi Vadesi (Ay) 36
Aylık Faiz Oranı (%) 3,89
Taksit Tutarı (TL) 3 bin 43 lira 88 kuruş olarak açıklandı.

Emeklilere özel ihtiyaç kredisi tanımlandı! İmzayı atana anında 250 bin lira trink para - Resim : 3

Üst limitten 250 bin liraya kadar kredi veren Halkbank, 12 ay vadeli kredinin aylık ödemesinin 28 bin 297 lira 10 kuruş olduğunu duyurdu. Bu kredinin geri ödemesi de 339 bin 565 lira olarak açıklandı.

Emeklilere özel ihtiyaç kredisi tanımlandı! İmzayı atana anında 250 bin lira trink para - Resim : 4

Halkbank tarafından açıklanan emeklilere özel ihtiyaç kredisine başvurmak ve detaylı bilgi almak için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER