Emeklilere 3 bin TL bayram ikramiyesini içeren teklif komisyonda kabul edildi!

Bugün yaşanan son dakika gelişmesi ile birlikte emekli vatandaşlar için verilecek olan 3 bin TL bayram ikramiyesini içeren teklifin komisyonda kabul edildiği ifade edildi.

Emeklilere 3 bin TL bayram ikramiyesini içeren teklif komisyonda kabul edildi!

Son dakika! Yaşanan son gelişme ile birlikte bayram öncesinde emekli vatandaşlar için verilecek olan toplamda 3 bin lira ikramiyenin bugün komisyondan geçtiği öğrenildi. Yapılan açıklamalara göre emeklilere 3 bin TL bayram ikramiyesinin de içinde olduğu teklif, TBMM Adalet Komisyonu’nda kabul edildiği ifade edildi.

EMEKLİLERE VERİLECEK OLAN 3 BİN TL İKRAMİYE KOMİSYONDAN GEÇTİ!

TBMM Adalet Komisyonu’nda Ceza Muhakemeleri Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve 669 Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair kanun Teklifi bugün kabul edildi. Teklifin içeriği hakkında edinilen bilgilere göre teklif ile kanun yoluna başvuru süreleri gün yerine hafta olarak düzenlenecek, suçla daha etkin mücadele çerçevesinde bir güne karşılık gelen adli para cezasının alt ve üst sınırlarında artış yapılacak. Teklifle Adalet Bakanlığının bünyesinde bulunan Tazminat Komisyonunun görev tanımı da yeniden belirleniyor. Teklifle ayrıca kişisel verilerin korunması konusunda özel nitelikli kişi verileri işlenme şartları ve yurt dışına aktarımı hakkında değişiklikler yapılıyor.

Tüm bunların yanı sıra da bayramdan önce her sene olduğu gibi bu sene de emekliler için verilecek olan ikramiyenin de komisyondan geçtiği öğrenildi. Teklifle emeklilere bayram ikramiyesinin de 3 bin TL'ye çıkartılması öngörülüyor.

SONRAKİ HABER