Emeklilere 12.500 TL promosyon ödemesinin ayrıntıları belli oldu

Emekliler son dönemlerde yapılan ödemelerden sonra promosyon ödemelerindeki detayları da merak etmeye başladı. ING Bank promosyon ödemesi kapsamında emeklilere 12 bin TL ödeyeceğini duyurdu. İşte promosyon ödemesinin detayları..

Emeklilere 12.500 TL promosyon ödemesinin ayrıntıları belli oldu

ING Bank, resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamasında emeklilere maaş miktarına göre promosyon ödeyeceğini duyurdu. Yapılacak promosyon ödemelerinde aynı zamanda otomatik fatura ödeme talimatı veren emeklilere de ek nakit promosyon verileceği ifade edildi.

TOPLAMDA 12.500 TL NAKİT PROMOSYON ÖDEMESİ

Yapılan açıklamada yeni emeklilerin ve EYT ile emekli olanların da promosyon ödemesinden yararlanabileceği, ifade edilirken, “SGK (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emekli maaşınızı ING’ye taşıyarak maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 8.500 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Ayrıca Otomatik Fatura Talimatı'nıza 4.000 TL’ye varan ek nakit promosyondan yararlanarak toplamda 12.500 TL'ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz” denildi.

MAAŞ MİKTARINA GÖRE PROMOSYON ÖDENECEK

Maaş miktarına göre promosyon ödeneceğini ifade eden ING ödeme detayları adı altında şu rakamları açıkladı:

7.500 TL - 10.000 TL (10.000 TL hariç) arası ise 7.650 TL

10.000 TL ve üzeri ise 8.500 TL nakit promosyon ödemesi yapılacak.

Ödemeden yararlanmak isteyen emeklilerin 3 yıl boyunca maaşını ING Bankası’ndan almayı taahhüt etmesi gerekiyor. 31 Mart tarihinde başlayan promosyon ödemeleri 31 Aralık tarihine kadar devam edecek. Bu sebeple ödemelerden yararlanmak isteyen emeklilerin 31 Aralık tarihine kadar harekete geçmesi gerekiyor.

Emeklilere 12.500 TL promosyon ödemesinin ayrıntıları belli oldu

FATURA ÖDEME TALİMATI VEREN KAZANIYOR

Emekli promosyon ödemesine ek olarak otomatik fatura ödeme talimatı verilerek de promosyon ödemesi yapılacağını ifade eden ING detayları aktardı. Buna göre ilk otomatik fatura ödemesi için 1.000 TL, ikinci, üçüncü ve dördüncü fatura ödeme talimatları için de biner TL ödeme yapılacak. Toplam da 4 bin TL otomatik fatura ödeme talimatı için ödeme yapılacak. Kampanya şartlarını sağlayanların ödemeleri 2 gün içerisinde hesaplarına yatırılacak.

SONRAKİ HABER