Emekliler müjdemizi isteriz resmi açıklama geldi! Maaşınıza ek 10 bin TL ilave ödeme yapılacak

Emekli maaş zamları vatandaşların gündeminde yer alıyor. Emekliler geçim şartlarını sağlamak üzere maaşlarına iyileştirme beklerken yapılan yüzde 49,25 oranındaki zammın ardından ek ödeme müjdesi de geldi. İmzayı atan emeklilerin maaşlarına ek 10 bin lira alabilecekleri kaydedilirken detayları derledik.

Emekliler müjdemizi isteriz resmi açıklama geldi! Maaşınıza ek 10 bin TL ilave ödeme yapılacak

Türkiye'de en düşük emekli maaşı 10 bin liraya sabitlenirken SSK, Bağkur ve memur emeklisi maaş zammı da yüzde 49,25 oldu. Emekli maaş zamları vatandaşların gündeminde büyük bir yer edinirken fark ödemelerinin ve zamlı maaşların hesaplara geçeceği tarih için araştırmalar başladı.

Emekliler artan enflasyon ve yükselen maliyetler karşısında yeni bir gelir kapısı ararken maaş zamlarının ardından bankaların da iştahı kabardı. Bankalar, emekliler için promosyon tekliflerini yenilerken Garanti Bankası tarafından yeni bir açıklama geldi. Emeklilere maaşa ek 10 bin liralık ödeme için detaylar paylaşıldı.

GARANTİ BANKASI EMEKLİ PROMOSYON TUTARI YENİLENDİ

Emekli maaşını Garanti Bankası'ndan alacak olan emekli müşteriler için teklifler güncellendi. Garanti Bankası 10 bin liraya varan ödeme için detaylı açıklamayı yaparken ‘’Emekli maaşını Garanti BBVA'dan alanlara 8.500 TL’ye varan hoş geldin paketi! Emekli promosyon fırsatını kaçırmayın.'' sözleri ile teklifini duyurdu.

Emekliler müjdemizi isteriz resmi açıklama geldi! Maaşınıza ek 10 bin TL ilave ödeme yapılacak

‘’Üstelik şimdi Mobil’den müşterimiz olup maaşını taşıyanlara ek 1.500 TL bonus ile toplamda 10.000 TL’ye varan fırsat!'' diyen Garanti Bankası, promosyon tutarına ve bu promosyonu alma hakkına sahip olan emekliler için detayları duyurdu. Buna göre Garanti BBVA’da;

Emekli maaşı 3.500 TL’ye kadar olan emeklilere 4.500 TL,

3.500 – 7.500 TL arasında olan emeklilere 5.250 TL,

7.500 – 10.000 TL arasında olan emeklilere 6.750 TL,

10.000 TL ve üstünde olan emeklilere 7.500 TL tutarında nakit promosyon avantajı sunulacak.

Emekliler müjdemizi isteriz resmi açıklama geldi! Maaşınıza ek 10 bin TL ilave ödeme yapılacak - Resim : 2

Emekli promosyon avantajından gelir veya aylıklarını 3 yıl süre ile Garanti BBVA’dan almayı taahhüt eden emekli müşteriler yararlanabilecek. Detaylar ve başvuru için bankanın resmi internet sitesi ve şubelerini ziyaret edebilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER