Emekli maaşına ek 9 bin 200 TL verilecek! Milyonlarca emekliyi kapsıyor

Milyonlarca emekli uygulanan emekli zammını düşük bulurken Finansbank'tan emeklilerin yüzünü güldürecek bir duyuru geldi.

Emekli maaşına ek 9 bin 200 TL verilecek! Milyonlarca emekliyi kapsıyor

Son zamanlarda Türkiye'de birçok ekonomik gelişme yaşanırken tartışmasız bunlardan en çok tartışılanı emekli maaş zammı ve EYT'liler olmuştu. EYT düzenlemesi ile milyonlarca kişi emeklilik hayaline kavuşurken düzenlemenin hemen ardından emeklilere zam gelmişti.

Milyonlarca emekli uygulanan emekli zammını düşük bulurken Finansbank'tan emeklilerin yüzünü güldürecek bir duyuru geldi. Bankalar maaşlarını kendi bankasından alan emekli vatandaşlara promosyon verirken Finansbank hediyelerle ek olarak 9 bin 200 TL'ye varan promosyon ödemesi yapacağını duyurdu.

EMEKLİLERE PROMOSYON ÖDEMESİ YAPILACAK!

Gelen zamların ardından maaş zammını az bulan emekliler memnun olmadıklarını dile getirmiş ve ek zam talep etmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emekli maaş zammı ile ilgili yapmış olduğu açıklamasında yıl sonunu işaret ederken emekliler yüzünü bankalara döndü. Özellikle de EYT ile yeni emekli olan vatandaşlar bankaların promosyon ödemelerini araştırmaya devam ederken emeklilere özel Finansbank'tan promosyon detayları geldi.

QNB Finansbank promosyon ödemesi emekli vatandaşların en çok araştırdığı konular arasında yer alırken bankanın emeklilere 9 bin 200 TL'ye varan promosyon ödemesi yapacağı duyuruldu. QNB Finansbank resmi internet sitesi üzerinde yer alan ifadelerde ''8.000 TL ‘ye varan nakit promosyon ve CardFinans Emekli kredi kartından yıllık 1.200 TL indirim olmak üzere toplamda 9.200 TL’ye varan emeklilik ödülü !'' denildi.

9 BİN 200 TL'YE VARAN PROMOSYON

Promosyon ödemeleri ile ilgili detaylar milyonlarca emekli tarafından araştırılmaya devam edilirken QNB Finansbank tarafından yapılan açıklamada vatandaşlara emekli maaşlarına ek olarak promosyon ödemesi yapılacağı ifade edildi. Bu ödemeden yararlanmak isteyen vatandaşların emekli maaşını QNB Finansbank'a taşıyarak ardından 3 yıllık kalma sözü vermesi durumunda yararlanabilecekleri ifade edildi.

SONRAKİ HABER