Emekli Ankaralılar dikkat! Ek ödeme geldi 5 bin TL hesabınızda

Bankalar müşterilerine özel teklifler sunmaya devam ediyor. Maaş müşterileri için promosyon teklifleri yenilenmeye devam ederken Denizbank'tan emekli maaşlarına ek 5 bin TL ödeme müjdesi verildi.

Emekli Ankaralılar dikkat! Ek ödeme geldi 5 bin TL hesabınızda

Emekli Ankaralılar dikkat! Ek ödeme geldi 5 bin TL hesabınızda - Türkiye'de art arda gelen zamlarla birlikte gelen vatandaşın bütçesi zorlanmaya devam ediyor. Nakde olan ihtiyaç artarken bankların sunduğu avantajlardan yararlanmak için araştırma yapan müşteriler için Denizbank'tan açıklama geldi.

Bankalar tarafından hazırlanan kampanyalar ilgiyle takip edilirken promosyon yarışının eylül ayında da devam ettiği öğrenildi. Maaş müşteri için birbirinden farklı kampanyalara imza atan bankalar arasında yer alan Denizbank, promosyon ödemelerini yeniledi. Bankaların maaş müşteri için özel teklifleri bulunurken Denizbank, emekliler için promosyon kampanyasının 31 Eylül tarihinde sona ereceğini açıklayarak detayları duyurdu.

ekran-goruntusu-2023-09-03-001518.png

DENİZBANK'TAN MAŞA EK PROMOSYON ÖDEMESİ

Emekli olan vatandaşlara özel bankalardan yeni promosyon teklifleri gelmeye devam ediyor. Ankaralılar da banka banka promosyon ödemesi araştırıyor. Haberankara.com okurları için bankaların verdikleri promosyonlar emeklilerin gündeminde yer alırken maaş müşterileri için promosyon tutarlarını güncelleyen bankalar duyurular yapmayı sürdürüyor. Bankaların promosyon yarışı hız kazanırken sağlanan anlaşmalar doğrultusunda alınabilen promosyonlar için Denizbank, müşterilerine özel bir tablo yayımladı.

ekran-goruntusu-2023-09-03-001532.png

Denizbank 5 BİN TL ÖDEME YAPACAK

Denizbank tarafından müşterilere verilecek olan promosyon tutarı açıklandı. Denizbank, maaş promosyonlarında üst limitin 5 bin lira olduğunu açıklarken ''Emeklilere 5.000 TL’ye Varan Nakit Promosyon!'' sloganına yer veren banka, ''Siz de emekliyseniz maaşınızı DenizBank’a taşıyın, 5.000 TL’ye varan promosyon ve emeklilere özel sayısız ayrıcalıktan faydalanın.'' bilgilerine yer verdi. Denizbank, maaş müşterilerine özel promosyon tutarlarına ilişkin tabloyu da şu şekilde paylaştı;

ekran-goruntusu-2023-09-03-001509.png

Emekli promosyon avantajından maaşını DenizBank'tan 3 yıl süre ile alma sözü veren emekliler faydalanıyor. Banka başvuru için gerekli bilgileri de ''Emekli maaşınızı şubelerimize gelmenize gerek kalmadan Mobil Bankacılık uygulamamızdan veya e-devlet üzerinden bankamıza aktarabilir, promosyon başvurusuna Mobil Bankacılık ve 0850 222 0 800 iletişim merkezimizi arayıp maaşınızı 3 yıl süre ile bankamızdan alma sözü vererek dahil olabilirsiniz.'' ifadeleri ile açıkladı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER