Ekonomist Özgür Demirtaş'tan 2024-2025 yılları için çarpıcı tahminler!

Ekonomide yaşanan gelişmeler merak konusu olurken son olarak Ekonomist Özgür Demirtaş tarafından 2024 ve 2025 yılları için tahminler gelmeye başladı.

Ekonomist Özgür Demirtaş'tan 2024-2025 yılları için çarpıcı tahminler!

Bu sene ekonomik açıdan yaşanan dalgalanmaların ardından vatandaşların nasıl bir yol izleyebileceği hakkında merak edilenlerin artmasının üzerine değerlendirmelerde bulunan Ekonomist Özgür Demirtaş, bu sene ve gelecek sene için de ekonominin nasıl ilerleyeceği hakkında merak edilenlere yanıt verdi. Yaptığı değerlendirmeler ile gündeme gelen Demirtaş, önümüzdeki süreç hakkında yeni bilgilendirmelerini sosyal medya hesabından duyurdu.

ÖZGÜR DEMİRTAŞ'TAN 2024-2025 YILI İÇİN TAHMİNLERİ YAYIMLADI!

Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan 2024 ve 2025 yılları için ekonomik açıdan değerlendirmeler geldi. Ekonomik olarak bu sene piyasaların nasıl olacağı hakkında merak edilenlerin artmasının yanı sıra gelecek sene de durumun nasıl olacağına yönelik açıklamalarda bulundu.

Özgür Demirtaş değerlendirmelerini şöyle sıraladı:

- Ekonomik olarak ülkece çok zorlu bir yıla giriyoruz. Ama iyi haberim de var. Sonuna kadar okuyun.

- İşsizlik artacak. Bazı insanlar işlerini kaybedecek.

- Zombi şirketler batacak.

- Kredi daha da zor bulunacak.

- Ucuz paraya alışanlar ağlayacak.

- Ama eğer benim yıllardır söylediğim yapısal reformlar yapılır ve doğru para politikasına devam edilirse yılın ikinci yarısı hafif kıpırdanma başlayacak ve 2025 yılı daha iyi olacak.

- Yok eğer yapısal reformlar yapılmaz veya yarıda kesilirse acı devam edecek.

- Hadi yapabiliriz. Ben Türkiye'ye inanıyorum. Lütfen bu sefer bari doğrusunu yapalım

Yapılan bu açıklamaların ardından yapay zeka hakkında "Gün gelecek, Devletlerin yönetimi Siyasetçilerden Yapay Zekaya geçecek. Ve inanın bugünden kötü olmayacak" şeklinde ifadelere yer verdi.

SONRAKİ HABER