Ekim ayı sonu inşaat demiri fiyatları! Talep azaldı ton fiyatı düştü

İnşaat sektöründe ekonomik dalgalanma nedeniyle üretimde düşüş devam ederken projeler askıya alınmıştı. Yaşanan daralma nedeniyle inşaat malzemelerine olan talep azalırken fiyatlarda düştü.

Ekim ayı sonu inşaat demiri fiyatları! Talep azaldı ton fiyatı düştü

İnşaat sektöründe ekonomide yaşanan dalgalanma nedeniyle üretim büyük oranda azalırken üretimin azalmasıyla inşaat malzemelerinin fiyatlarında da düşüş yaşanmaya başladı. Dolar kurunda yaşanan yükselişe rağmen demir fiyatlarında yaşanan düşüş dikkat çekti. İnşaat demirinin ton fiyatı büyük şehirler başta olmak üzere tüm kentlerde düşüş gösterdi.

DEMİR FİYATLARINDA SON DURUM: İNŞAAT DEMİRİ TON FİYATI NE KADAR, KAÇ TL OLDU?

İnşaat demiri ton fiyatı Ankara'da sabit kaldı. 8'lik inşaat demiri ton fiyatı 27 bin 900 TL'ye gerilerken 10'luk inşaat demiri fiyatı da aynı seviyede tutuldu. 12'lik inşaat demiri ton fiyatı ise 26 bin 400 TL oldu. İstanbul'da da inşaat demiri fiyatları gerilerken 28 bin 200 TL olarak 8'lik ve 10'luk inşaat demiri fiyatı 12'lik demirde ise 26 bin 200 TL oldu.

Ekim ayı sonu inşaat demiri fiyatları! Talep azaldı ton fiyatı düştü

İnşaat demiri ton fiyatının en yüksek olduğu illerden biri de İzmir oldu. İzmir'de fiyatlarda yaşanan düşüşe rağmen 8'lik inşaat demiri ton fiyatı 26 bin 800 TL'den satılırken 10'luk inşaat demiri ton fiyatı 26 bin 600 TL ve 12'lik inşaat demiri ton fiyatı ise 25 bin 400 TL oldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER