Dün motorine bugün benzine! Akaryakıt fiyatlarına zam furyası

Akaryakıt fiyatları için zam yağmuru başladı. Dün motorine açıklanan zam bugün benzin için duyuruldu. İşte zamlı akaryakıt fiyatları...

Dün motorine bugün benzine! Akaryakıt fiyatlarına zam furyası

Akaryakıt fiyatlarında yaşanan dalgalanma zam yağmuru yaşanmasına neden olurken motorine gelen zammın ardından benzin fiyatları için de beklenen zam haberi duyuruldu. Motorine dün 77 kuruşluk zam gelirken bugünde benzine son dakika zam haberi açıklandı. Benzin fiyatları için 64 kuruşluk zam beklentisi duyuruldu.

BENZİNE ZAM VAR MI, AKARYAKIT FİYATLARI İÇİN BEKLENTİ NE YÖNDE?

Akaryakıt fiyatları için yeni beklenti son dakika açıklandı. Benzine zam beklentisi için sektör temsilcileri duyuru yaptı. Hatırlanacağı üzere dün yapılan açıklama ile akaryakıta çifte zam haberi verilmişti. Akaryakıt fiyatları için gece yarısı itibari ile duyurulan 77 kuruşluk zam motorinin litre pompa satış fiyatına yansıtılırken bu gece yarısı itibariyle de benzine zam geleceği ilan edildi.

Akaryakıt sektörü temsilcileri verilerde bir değişiklik olmadığı takdirde bu gece yarısı itibariyle benzinin litre fiyatına 64 kuruşluk zam yansıtılacağını ifade ettiler. LPG otogaz fiyatları için ise herhangi bir güncelleme duyurusu yapılmadı. Brent petrol fiyatı ve dolar kurunda yaşanan dalgalanmanın etkisi ile fiyatlarda güncellemeye gidilirken araç sahipleri gelen zamların ardından artık depolarını daha yüksek maliyetle dolduracaklar.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER