Döviz ve altında son durum ne?

Hem vatandaşların bireysel olarak hemde işletmelerin kurumsal olarak düzenli bir şekilde takip ettiği borsadaki son durum farklı gelişmelere göre değişebiliyor. O nedenle işi ya da birikimi gereği borsa ile ilgilenenlerin sık sık takibe devam etmesi gerekiyor.

Döviz ve altında son durum ne?  Piyasa bilgileri

Yurt içi ve yurt dışı etkenlere bağlı olarak Dolar, Euro gibi dövizler ve altın gibi değerli ürünlerin fiyatları sık sık güncelleniyor. Son dönemde dünya genelinde peş peşe gündem olan gelişmelerin ve açıklamaların meydana gelmesi borsa rakamlarında değişimlerin ardı arkasına gelmesine neden oluyor.

DÖVİZ RAKAMLARI

Yeni haftanın ilk gününde saat 08:48 itibariyle dolar 33,2 TL seviyesinde kendine yer bulurken EURO ise 36,3 TL olarak seyrine devam ediyor. Sterlin ise dövizler arasındaki yüksek seyrine devam ederek 42,6 TL seviyelerinde yer alıyor.

Döviz ve altında son durum ne?

Gram altın ise yüksek rakamlara sahip olma trendini sürdürüyor. Altının gramı yeni haftanın ilk gününde 2.612 TL olarak ifade edildi. Gümüşün gramı ise 30.27 olarak lanse edildi.

BİTCOİN 50 BİNİN ÜSTÜNDE

Anlık olarak değişmelerin yaşandığı verilerde Bitcoin konusuna da değinildi. Bir döneme damga vuran fakat son aylarda ilginin azaldığı görülen kripto para denilince akla gelen Bitcoin 52.810 dolardan satılıyor.

Türkiye çok hızlı bir şekilde döviz ve altın fiyatlarının yükselişine şahit oldu. Hükümet eve özel sektörün yoğun bir şekilde çalışma sebeplerinden birisin de rakamları geri eski seviyelerine çekmek olduğu biliniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER