Dolar yatırımcısı buraya! 30 TL mi oluyor, uzmanlar açıkladı!

Dolar kurunda hareketli dakikalar yaşanmaya devam ediyor. Bunun ile birlikte okunu bir yukarı bir aşağı yöne çeviren dolar kurunun hangi seviyede ilerleyeceği de merak söz konusu oldu.

Dolar yatırımcısı buraya! 30 TL mi oluyor, uzmanlar açıkladı!

Dolar ve altın kurunda hareketli dakikalar yaşanmaya devam ederken kurun hangi yöne ilerleyeceği de merak söz konusu oldu. Bunun ile birlikte uzman ekonomistler dolar kurunun büyük ilerleme yaşayacağını ifade ediyor. Peki ama ağustos ayında dolar kuru yüzde kaç oranında bir yükselme yaşayacak?

Dolar ve altın kurunun paralel bir şekilde ilerlediğini ifade eden uzman ekonomistler, euro'da da sıçramaların yaşanacağını söyledi. Bunun ile birlikte güncel olarak dolar kuru 26,96 seviyesinde işlem görüyor.

dolarrr.jpg

Uzman ekonomistler dolar kurunun 30 TL seviyesine tekrar çıkacağını ifade ederek altın kurunda da büyük bir ilerlemenin yaşanacağını sözlerine ekledi. Bunun ile birlikte dolar ve altın yatırımcısı ise hareketlenmenin ne zaman yaşanacağını merak ediyor. Bu konu hakkında net bir tarih verilmese de gram altın fiyatının yakın zamanda 2 bin TL'yi göreceği yönünde iddialar da gündeme geldi. Şimdi ise gözler güncel ekonomi kuruna çevrildi.

Daha fazla ekonomi haberi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER