Dolar ve altının haftaya başlangıç fiyatları belli oldu

Geride bıraktığımız hafta rekor üzerine rekor kıran döviz kurları ve altın fiyatları için yeni haftanın açılış fiyatları geldi. Dolar, Euro kuru, gram, çeyrek altın, 22 ayar bileziğin fiyatları belli oldu.

Dolar ve altının haftaya başlangıç fiyatları belli oldu

Dolar kurunda ve altın fiyatlarında yaşanan dalgalanma tüm hızı ile devam ederken yeni haftanın merakla beklenen ilk açılış fiyatları belli oldu. 19 Ağustos 2024 Pazartesi gününe dolar kuru ve Euro kuru yükselişle başlarken altın fiyatlarında ise düşüş yaşandı.

Hatırlanacağı üzere geride bıraktığımız hafta jeopolitik risklerin yarattığı baskı nedeniyle dolar kurunda sert yükselişler yaşanırken altın fiyatları da dolar kurundan aldığı destekle yeni rekor seviyesine başlamıştı. Gram altının fiyatı 2 bin 700 lirayı aşarken yeni haftaya yoğun kar satışı baskısıyla başlayan altında düşüş yaşandı.

19 AĞUSTOS 2024 ALTIN FİYATLARI! ÇEYREK, GRAM, YARIM ALTIN FİYATLARI BİLEZİK FİYATI NE KADAR, BUGÜN KAÇ TL OLDU?

Ons altının fiyatı uluslararası piyasada gerileme yaşarken yoğun satış baskısına rağmen yine de 2 bin 500 dolar seviyesinin hemen üzerinde tutunmayı başardı. Ons altının fiyatı 2.503 dolar seviyesini görürken gram altının fiyatı 2 bin 714,62 TL alış ve 2.714,98 dolar satış seviyesini gördü. Çeyrek altının fiyatı ise yükseldi ve 4 bin 434 TL alış ve 4 bin 499 TL satış seviyesinden işlem görmeyi sürdürüyor.

Dolar ve altının haftaya başlangıç fiyatları belli oldu

Dolar ve altının haftaya başlangıç fiyatları belli oldu - Resim : 2

19 AĞUSTOS DOLAR VE EURO KURU! 1 DOLAR BUGÜN NE KADAR, KAÇ TL OLDU?

Dolar kurunda yaşanan yükseliş ne yazık ki bugünde devam etti. Türk Lirası değer kaybetmeye devam ederken 1 dolar 33,7320 TL seviyesini görürken Euro kuru ise 37,2917 TL fiyatı üzerinden işlem görmeye devam ediyor.

SONRAKİ HABER