Dolar mı yoksa euro mu daha çok kazandıracak? Uzman ekonomistler öyle bir açıklama yaptı ki

Dolar ve Euro'da hareketli dakikalar yaşanmaya devam ederken yatırımcılar ise hangisinin daha çok kazandıracağını merak ediyor. Bu konu hakkında uzman ekonomistlerden açıklama gecikmedi.

Dolar mı yoksa euro mu daha çok kazandıracak? Uzman ekonomistler öyle bir açıklama yaptı ki

Ekonomide hareketli dakikalar yaşanmaya devam ederken yatırımcılar ise şimdiden doların mı yoksa euro'nun mu daha çok kazandıracağını merak ediyor. Bunun ile birlikte dolar ve altın paralel bir şekilde artış yaşarken, uzmanlardan ise bu konu hakkında açıklama gecikmedi.

euro1.jpg

Bunun ile birlikte dolar kuru son zamanların en yüksek seviyesine çıkmıştı. Bugün ise 26, 97 seviyesinden işlem görüyor. Ayrıca euro'da da hareketli dakikalar yaşanmaya devam ediyor. Euro ise yeni güne 29,60 seviyesinde başladı.

euro2.jpg

EURO YATIRIMCILARININ DİKKATİNE!

Dolar dışında euro yatırımcılarına seslenen uzman ekonomistler, ekonomide 2023 yılının sonunda hareketli dakikaların yaşanacağını ifade etti.

euro3.jpg

Bunun ile birlikte euro'nun dolardan daha fazla artacağını söyleyen uzmanlar yatırımcılara seslenerek yatırımlarının euro'ya yapılması gerektiğine dikkat çekti. Dolar ve altın kurunun ise paralel bir şekilde hareket edeceğini söyledi.

Daha fazla ekonomi haberi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER