Dolar kapanışı zirvede tamamladı! Ekonomide son durum

Dolar kurunda hareketli dakikalar yaşanmaya devam ediliyor. Bunun ile birlikte dolar kuru kapanışı zirvede tamamladı. Dolar kurundan son dakika..

Dolar kapanışı zirvede tamamladı! Ekonomide son durum

Dolar kurunda hareketli dakikalar yaşanıyor. Bunun ile birlikte dolara yatırımda bulunan birçok vatandaş dolar kurunun hangi seviyede ilerleyeceğin merak ederken uzman ekonomistler resmen duyurdu.

Uzmanlar dolar kurunun artmaya devam edeceğini ifade etti. Bunun ile birlikte dolar ve altın kurunun paralel bir şekilde hareket ettiğinin altını çizdi. Peki ama 11 Temmuz tarihinde dolar kapanışı ne kadardan yaptı? Dolar kurunda neler oluyor?

Dolar hakimiyetinin sonu mu? | PolitikYol.com | Yorum, Analiz, Haber Sitesi

DOLAR OKUNU YUKARI YÖNE ÇEVİRDİ

Dolar kuru dışında altın kurunda da hareketli dakikalar yaşanıyor. Bunun ile birlikte 11 Temmuz Salı günü dolar kuru kapanışı 26,11 seviyesinde yaptı.

26 TL seviyesini aşan dolar kurunda artış devam ediyor. Sadece dolar kuru değil altın kurunda da hareketli dakikalar yaşanıyor.

Uzman ekonomistler dolar ve altın kurunun temmuz ayında artmaya devam edeceğini belirtti. Özellikle 2023 yılında dolar kurunun yükseleceğini hatta 30 TL seviyesine çıkacağını da belirtti. Dolar kuruna istinaden euro ise 11 Temmuz Salı gününü 28,69 seviyesinde tamamladı .

Dolar kurunun yarın yeni güne hangi seviyede başlayacağı ise merak ediliyor.

SONRAKİ HABER