Dofer Yapı halka arz ne zaman, kaç lot verir, hangi bankalarda var?

Sermaye Piyasası Kurulu tarafından açıklanan halka arzlar vatandaşın gündeminde yer alıyor. Halka arz edecek şirketler yakından takip edilirken Dofer Yapı'nın halk arz detayları merak konusu oldu.

Dofer Yapı halka arz ne zaman, kaç lot verir, hangi bankalarda var?

Yatırımcı adayları borsadaki halka arzları takip etmeye devam ediyor. Ülkemizde son dönemin en çok ilgi çeken yatırım aracı halka arzlar olurken Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından yayımlanan bültenler de yatırımcıların gündeminde yer ediniyor. Halka arz edecek şirketler kamuoyu ile paylaşılırken SPK'nın açıklamaları ile beraber Dofer Yapı'nın halk arzı hakkında detaylar araştırma konusu oldu. Yatırımcılar ve yatırımcı adayları borsadaki yatırımlarını Dofer Yapı aracılığıyla gerçekleştirmek üzere araştırmalarına devam ediyor.

Halka arz ile ilgili gelişmeler hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler ''Dofer Yapı halka arz fiyatı ne kadar, hangi bankalarda var, halka arz ne zaman, kaç lot veriyor, borsa işlem kodu ne?'' gibi sorulara yanıt aramaya başladı. Dofer Yapı hisselerinin borsada işlem göreceği tarih merak edilirken Haberankara.com okurları için halka arz detaylarını derledik.

DOFER YAPI HALKA ARZ NE ZAMAN?

Dofer Yapı halka arz tarihleri ve alınabileceği bankalar merak ediliyor. Dofer Yapı Malzemeleri'nin halka arz tarihleri belli oldu. Buna göre Dofer Yapı Malzemeleri San. ve Tic. A.Ş. halka arzı 10 - 11 Ekim tarihleri arasında yapılacak. Dofer Yapı Malzemeleri San. ve Tic. A.Ş. halka arzı 17,11 TL olarak açıklandı. Eşit dağıtımla halka arz olacak olan Dofer Yapı, 17,000,000 lot pay verecek. Şirketin halka arz sonuçlarının Haftaya pazartesi günü açıklanması bekleniyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER