Dev akaryakıt indirimi başladı! CarrefourSA'da o şartı yerine getirenlere benzin ve motorin alımlarında indirim

Ülkemizde artan akaryakıt fiyatları vatandaşların cebini zorlamaya devam ediyor. Akaryakıt fiyatlarının artması ile birlikte CarreforSA ile Aytemiz ortaklığında bir indirim kampanyası başlatıldı.

Dev akaryakıt indirimi başladı! CarrefourSA'da o şartı yerine getirenlere benzin ve motorin alımlarında indirim

Dev akaryakıt indirimi başladı! CarrefourSA'da o şartı yerine getirenlere benzin ve motorin alımlarında indirim - Türkiye'de akaryakıt fiyatları neredeyse 40 liraya dayandı. Akaryakıt fiyatlarının artması ile birlikte vatandaşlar isyan ederken her geçen gün yeni bir zam haberi daha geliyor.

Market kampanyaları ile adından söz ettiren CarrefourSA akaryakıt fiyatlarının artması ile Aytemiz ile bir işbirliğine imza attı. Aytemiz ile CarrefourSA ortaklığındaki akaryakıt kampanaysı da detaylandırıldı.

Kampanyalar buradaTIKLA TAKİP ET

AYTEMİZ VE CARREFORSA'DAN AKARYAKIT KAMPANYASI

Aytemiz, CarrefourSA kartıyla alışveriş yapacak müşterilere motorin ve benzinde yüzde 3,5 indirim fırsatı başlattığını duyurdu. Aytemiz şirketi tarafından yapılan açıklamaya göre, Aytemiz ve CarrefourSA iş birliğiyle başlatılan akaryakıt indirimi kampanyasında market alışverişini online veya mağazadan yapan bireysel CarrefourSA Kart sahipleri, benzin veya motorin alımlarında Aytemiz'de geçerli özel indirim tutarından yararlanabilecek.

ekran-goruntusu-2023-08-08-152609.png

31 Ağustos'a kadar geçerli kampanya kapsamında bireysel CarrefourSA Kart sahipleri, Aytemiz Vaay mobil uygulaması üzerinden Aytemiz istasyonlarında yapacakları motorin ve benzin alışverişlerinde yüzde 3,5 özel indirimden faydalanabilecekler.

500 LİRA ÜZERİNE YÜZDE 3,5 İNDİRİM

Kampanyadan yararlanmak isteyen CarrefourSA müşterilerinin Aytemiz Vaay uygulamasını indirip kaydolmaları yeterli olacak. CarrefourSA marketlerinde, CarrefourSA.com adresinde ve CarrefourSA online market uygulamasında bireysel CarrefourSA Kart ile tek seferde yapılan her 500 lira ve üzeri alışverişte fişin altında kişiye özel bir kod yer alacak. İndirimden yararlanmak isteyen müşteriler, benzin ya da motorin alışverişlerinden önce bu kodu Aytemiz Vaay mobil uygulamasında yer alan "Katılım Kodu Gir" alanına girerek her yakıt alımlarında Vaay Mobil Ödeme veya Vaay Araçtan Öde ödeme yöntemlerini kullanmaları halinde indirime sahip olabilecekler.

ekran-goruntusu-2023-08-08-152645.png

Alışverişlerin kampanyaya dahil olabilmesi için kullanıcıların bireysel CarrefourSA kartlarını kullanmaları gerekecek. Bireysel CarrefourSA Kart'a alışveriş esnasında kasada, CarrefourSA Online Market uygulamasına kaydolarak ya da www.carrefoursakart.com sitesi üzerinden sahip olunabilecek Kampanyaya dair detaylı bilgiye "www.carrefoursa.com/aytemiz" ya da "www.aytemiz.com.tr" adreslerinden ulaşılabilecek.

ekran-goruntusu-2023-08-08-152654.png

Daha fazla kampanya haberi içinHaberankara.com adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER