CVK maden hisse satış açıklaması! Hise yorum ve haberleri

Borsada işlem gören şirketler arasında yer alan CVK Maden İşletmeleri San. Tic. A.Ş. şirket payları hakkında açıklama yaptı. Hisse satışı yorum ve haberleri...

CVK maden hisse satış açıklaması! Hise yorum ve haberleri

Borsa İstanbul'da hisse senetleri dalgalı seyretmeye devam ederken halka açık şirketlerin yapmış olduğu açıklamalar ve duyurulard aborsa yatırımcıları tarafından yakından takip ediliyor. Borsada işlem gören şirketler arasında yer alan CVK Maden İşletmeleri San. Tic. A.Ş. KAP üzerinden açıklama yayımlarken satış işlemi yapıldığı duyuruldu.

CVK MADEN HİSSE! HİSSE SATIŞI AÇIKLAMASI YAPILDI

Şirketin KAP üzerinden yapmış olduğu açıklamasında "20/09/2024 tarihinde CVK Maden İşletmeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. (“Şirket”) payları ile ilgili olarak 373,50 TL – 376,26 TL fiyat aralığından 500.000-TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte, 20/09/2024 tarihi itibarıyla, yönetim kontrolüne sahip olduğum CVK Maden İşletmeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. sermayesindeki paylarım %76,43’e; oy haklarım % 91,16’ya düşmüştür. İşbu satış işlemi İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’deki hesabımdan yapılmıştır. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir. İşbu açıklama Sermaye Piyasası Kurulu’nun II-15.1 Özel Durumlar Tebliğ madde 11 hükmü uyarınca yapılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verildi.

CVK maden hisse satış açıklaması! Hise yorum ve haberleri

Hüseyin Çevik tarafından yapılan açıklama Kamuyu Aydınlatma Platformu KAP üzerinden yayımlanarak kamuoyuna ve şirketin yatırımcılarına duyuruldu. Satışın ardından Hüseyin Çevik'in hisse payı yüzde 76,43 seviyesine ve şirket üzerindeki oy hakkı ise yüzde 91,16 seviyesine düşmüş oldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER