Cüzdanında İş Bankası kartı olanlar markete gidecek! 900 lira cüzdanınızda kalacak

Son dönemde arta gıda fiyatlar nedeniyle vatandaşlar market indirimlerini takip etmeye devam ediyor. Market indirimleri vatandaşların gündeminde yer alırken bankalar da müşterilerini karlı çıkaracak kampanyalarını sürdürüyor. Son olarak İş Bankası'ndan 900 liralık kampanya teklifi gelirken bu kampanyanın detayları da belli oldu.

Cüzdanında İş Bankası kartı olanlar markete gidecek! 900 lira cüzdanınızda kalacak

Enflasyonla beraber maliyet artışları devam ederken gıda fiyatları başta olmak üzere pek çok kalemde zam haberleri ardı ardına geliyor. Zam haberlerinin birbirini takip ettiği ve gıda fiyatlarındaki artışın sürdüğü dönemde vatandaşlar indirim takip etmeye devam ediyor. Marketlerin indirimleri vatandaşın radarına girerken bankalar da kartlı gıda harcamalarına yönelik kampanya tekliflerini sürdürüyor.

Bankaların kart kampanyaları vatandaşların dikkatini çekerken İş Bankası tarafından açıklanan bir kampanya ile müşterinin 900 liraya kadar kazanç sağlayabileceği açıklandı. Kartlı harcamalara özel 900 liralık teklif sunan İş Bankası, resmi internet sitesi üzerinden duyurduğu kampanyada ‘’Market Harcamalarınıza 900 TL'ye varan MaxiPuan'' ifadelerine yer verdi.

İŞ BANKASI KARTI OLANLARA MARKET HARCAMALARINDA 900 LİRALIK DESTEK

Market harcamalarında müşterisine 900 liralık Maxipuan kazandıracağını bildiren İş Bankası, ‘’Maximum Mobil'den veya İşCep'ten Market ve Yüksek Sepet Market Kampanyaları'na katılın 900 TL'ye varan MaxiPuan Kazanın!'' ifadelerine yer verdi.

Cüzdanında İş Bankası kartı olanlar markete gidecek! 900 lira cüzdanınızda kalacak

Banka, market harcamalarında müşterisine 900 liralık parapuan kazandıracağından bahsederken şartları da duyurdu. Buna göre Maximum Kart ile Maximum anlaşmalı marketlerden tek seferde yapılacak;

750 TL ve üzeri ilk peşin market alışverişinden sonra farklı günlerde yapacağınız 750 TL ve üzeri her peşin alışverişiniz için 50 TL, toplam 500 TL,

3 bin TL ve üzeri her peşin market alışverişiniz 200 TL, toplam 400 TL olmak üzere toplamda 900 TL'ye varan MaxiPuan desteği sağlanacak.

Cüzdanında İş Bankası kartı olanlar markete gidecek! 900 lira cüzdanınızda kalacak - Resim : 2

Detaylar için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER