Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücret ve emekli maaşına dair son dakika açıkladı! Enflasyon düşünce elimiz rahatlayacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, mitinglerinde emekliler için açıklamalar yapmaya devam ederken bu kez asgari ücret ve enflasyon mesajları ile dikkati çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücret ve emekli maaşına dair son dakika açıkladı! Enflasyon düşünce elimiz rahatlayacak

31 Mart Pazar günü Türkiye sandık başına giderek oy kullanacak. Seçimlerde oy kullanacak olan vatandaşlara hitaben mitingler düzenlemeye devam eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 26 Mart Salı günü Aksaray'da düzenlenen mitingde halka hitap etti.

Seçimler için AK Parti'nin adayları için destek isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücret, emekliler ve enflasyonla ilgili verdiği mesajlarla dikkati çekti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN ASGARİ ÜCRET, EMEKLİ VE ENFLASYON AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, enflasyonla mücadele edilen dönemde verdiği mesajlarla dikkati çekerken ‘’Ülkemiz en büyük 10 ekonomiden biri haline gelecek. Ülkemizin gücünden ve potansiyelinden rahatsız olan çevreler muhalefeti kullanarak milletimizi karamsarlığa sürüklemek istiyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücret ve emekli maaşına dair son dakika açıkladı! Enflasyon düşünce elimiz rahatlayacak

Ramazan Bayramı gelmeden 31 Mart'ta milli irade bayramını birlikte kutlayacağımıza inanıyorum.'' dedi. ‘’Mücadele bayrağını daha yukarıya taşıma vaktidir.'' ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘’Daha çok üreteceğiz, daha çok istihdam edeceğiz, daha çok ihraç edeceğiz. Devletimizi, ordumuzu, ekonomimizi daha da güçlendireceğiz.'' dedi. Bu çerçevede enflasyonla mücadele edildiğine dikkati çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘’Can yakan enflasyonla boğuşuyoruz. Tüm emeklilerimize bir defaya mahsus 5 bin TL ödeme yaptık.

Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücret ve emekli maaşına dair son dakika açıkladı! Enflasyon düşünce elimiz rahatlayacak - Resim : 2

Maaşlarda ve ikramiyelerde de yüzde 50 yükseltme yaptık. Yılın ikinci yarısında enflasyonun düşmesiyle elimiz biraz daha rahatlayacak. Çünkü yüksek enflasyonda dipsiz kuyu misali ne verirsek gidiyor.''' dedi. Yılın ikinci yarısı itibariyle enflasyonun düşeceğine değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yansımalarının olacağına ilişkin yaptığı açıklaması da emekli ve asgari ücretli de heyecan yarattı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER