Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde SON DAKİKA açıkladı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde konuşuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan işçi ve memur emeklisi maaş zammı açıklaması geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde SON DAKİKA açıkladı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi 7 Ekim Cumartesi günü Ankara'da başladı. Ankara Spor Salonu'nda gerçekleşen kongrede açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmalarındaki işçi ve memur emeklisi zam açıklaması dikkati çekti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN SON DAKİKA AÇIKLAMALAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasından konu başlıkları şöyle;

''Kuruluşundun bugüne AK Parti’nin temsilcisi olduğu sevdaya, davaya, yürüttüğü çalışmalara, verdiği mücadeleye destek olan, katkı sağlayan, fedakârca sorumluluk üstlenen herkese şükranlarımı sunuyorum. AK Parti çatısı altında ülkeye ve millete hizmet verip de ebediyete irtihal etmiş kardeşlerimizi rahmetle, minnetle yâd ediyorum. Bilhassa, ülkemizin üzerinde son dönemde oynanan en büyük oyunların tekmilinin birden sergilendiği 14 ve 28 Mayıs seçimlerindeki gayretlerinizi asla unutmayacağız.

erd.jpg

İnşallah 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimlerinde bu kararlı tutumu tekrar sergileyerek, Türkiye Yüzyılının muştusunu bir kez daha cümle aleme beraberce ilan edeceğiz.'' dedi.

DEPREME BÖLGELERİNE DEĞİNDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Depremle yıkılan şehirlerimizi yeniden ayağa kaldırmakla kalmayacak, deprem tehdidi altındaki tüm yerleşim birimlerini tekrar inşa ve ihya edeceğiz.'' dedi.

“BİR GECE ANSIZIN GELEBİLİRİZ”

Sınırlarımız içinde ve dışında tek bir insanımızın dahi burnunun kanamasına, onurunun zedelenmesine, hayallerinin gölgelenmesine rıza göstermeyeceğiz. “Terörü kaynağında kurutma” stratejimizi kararlılıkla uygulayacak, PKK’sından FETÖ’süne, DEAŞ’ından marjinal örgütlere kadar eli kanlı canilerden döktükleri her damla kanın hesabını misliyle soracağız. “Bir gece ansızın gelebiliriz” ikazının, vatanımızın bekasına kast eden alçakların yüreklerine saldığı korkuyu hiç eksiltmeyeceğiz.

"İŞÇİ, MEMUR VE EMEKLİLERİMİZE YENİ MÜJDELER VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Bu ülkenin her bir vatandaşının, doğumundan ölümüne kadar “adalet, güvenlik, eğitim ve sağlık” başta olmak üzere her türlü hizmetten en üst düzeyde yararlanabilmesini sağlayacağız.

Son 21 yıldır enflasyona ezdirmediğimiz işçi, memur ve emeklilerimize inşallah önümüzdeki dönemde yeni müjdeler vermeye devam edeceğiz. Tüm dünyayla birlikte ülkemizi de olumsuz etkileyen hayat pahalılığı meselesini, gereken her türlü tedbiri alarak çözmekte kararlıyız.'' dedi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER