Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Hayat pahalılığı ve enflasyonun üstesinden geleceğiz

Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan son açıklama ile birlikte hayat pahalılığı ve enflasyon hakkında ifadelere yer verildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Hayat pahalılığı ve enflasyonun üstesinden geleceğiz

31 Mart'taki yerel seçimlere kısa bir süre kala Rize'de AK Partililerle buluşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı açıklamalarda enflasyon ve hayat pahalılığına ilişkin bilgilendirmelerde bulunuldu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN ENFLASYON VE HAYAT PAHALILIĞI AÇIKLAMASI!

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçmişte zor günlerin yaşandığından bahsederek, "Bu kavgalardan en büyük zararı devlet ve millet olarak gördük" dedi. Bununla birlikte ekonomiye ilişkin "Ekonomi kan kaybetti, kardeş kardeşe düşman oldu. Kendi iç meselelerimizle uğraşmaktan dünyadaki yenilikleri yakalayamadık. Şampiyonlar Ligi'nde oynaması gereken ülkemiz ikinci ligde oldu. Ülkemizi içine düştüğü bu cendereden hamdolsun biz kurtardık. Teröristler bizimle baş edemedi. Bunları Gabar'a Cudi'ye gömdük, nefeslerini kestik. Şimdi de sınır ötesinde aynen devam ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

HAYAT PAHALILIĞI HAKKINDA MESAJ!

Ekonomi hakkında ifadelerde bulunan Erdoğan, “Hayat pahalılığı ve enflasyon başta olmak üzere şu an canımızı acıtan sıkıntıların muhakkak üstesinden geleceğiz. Son 21 yılda pek çok başarıya imza atmış bir hükümet olarak bugünkü sorunları da kendilerinin çözeceğini” ifade etti.

Son olarak yapılan açıklamalarda uzay misyonundan da bahsederek, "İnşallah yakın bir tarihte ikinci astronotumuzu da uzaya göndereceğiz. Artık Ayşe'ler Mehmet'ler uzaya gidecek. Bu millete bu yakışır" şeklinde ifadelere yer verildi.

SONRAKİ HABER