Çeyrek altın ne kadar? 25 Ağustos çeyrek altın fiyatları

Çeyrek altınla ilgili araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Yatırımcılar altın almak için uygun zamanı beklerken güncel altın fiyatları yatırımcıların radarında yer aldı.

Çeyrek altın ne kadar? 25 Ağustos çeyrek altın fiyatları

Türkiye'nin yatırımcılar yatırım tercihini en çok altından yana kullanırken bugün en çok araştırılan konulardan birisi çeyrek altın fiyatları oldu. Vatandaşlar 25 Ağustos çeyrek altın fiyatlarıyla ilgili sık sık araştırma yapmaya devam ederken arama motorları üzerinde ''çeyrek altın ne kadar?'' araştırması yapılmaya devam ediliyor.

Çeyrek altınla ilgili araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Yatırımcılar altın almak için uygun zamanı beklerken güncel altın fiyatları yatırımcıların radarında yer aldı. Merkez Bankası'nın sürpriz faiz oranı artışının ardından dün altının gram fiyatı dolar kurundaki düşüşe paralel değer kaybetti.

ceyrek-altin-bqxu-cover-001.jpg

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Gram altın fiyatı güne yükselişle başlarken 1.632 lira seviyesinden işlem görmeye devam ediyor. Vatandaşlar gram, çeyrek altın fiyatlarını merak ediyor. Peki güncel altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, cumhuriyet altını fiyatları ne kadar?

Gram altın güne yükselişle başlarken saat 11.40 itibarıyla önceki kapanışın yüzde 3 üzerinde 1.632 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın 2.780 liradan, Cumhuriyet altını 10.830 liradan satılıyor.

pxlui33tvkoayyoc7ssrbg-2.webp

GRAM ALTIN NE KADAR?

ABD Hazine tahvili getirilerinin düşüşe geçmesi nedeniyle altın fiyatları 10 Ağustos'tan bu yana görülen en yüksek seviyesine ulaştı ve haftalık olarak yüzde 1,3 değer kazandı. Fed'in faiz oranlarıyla ilgili olarak ipuçlarını Fed Başkanı Jerome Powell'ın bugün saat 17:05'te Jackson Hole'de açıklaması beklenirken Analistler ons altının 1920 dolar seviyesine doğru trend yakaladığını ancak Powell'ın açıklamaları bunu yukarı ya da aşağı çevirebileceğini tahmin ediyor.

SONRAKİ HABER