Cebinde Ziraat Bankası kartı bulunan Ankaralılar dikkat! 6 gün içinde başvurana 3 bin TL ödenecek

Bankaların kart kampanyaları eylül ayında da devam ediyor. Bankalar kart müşterilerine çeşitli kampanyalar duyururken Ziraat Bankası müşterilerine 3 bin TL hediye edeceğini açıkladı. Bu kapsamda kampanyanın katılım koşulları da tek tek sıralandı.

Cebinde Ziraat Bankası kartı bulunan Ankaralılar dikkat! 6 gün içinde başvurana 3 bin TL ödenecek

Eylül ayı ile birlikte kampanyalarını tamamen yenileyen bankalar arasında bulunan Ziraat Bankası, bir kampanyayı daha resmi internet sitesi üzerinden duyurdu.

Ziraat Bankası tarafından sunulan ve resmi internet sitesi üzerinden duyurulan kampanyanın ''Gürgençler'de Mac Alışverişinize 3.000 TL Bankkart Lira'' sloganı ile duyurulması sonrası detaylar merak edildi. Müşterilerine 3 bin TL hediye edeceğini açıklayan Ziraat Bankası, kampanyanın katılım şartları da açıkladı.

ZİRAAT BANKASI 3 BİN TL HEDİYE EDECEK

Kampanya kapsamında detaylar Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesi üzerinden duyurulurken detaylar da ''Gürgençler'de 30.000 TL ve üzeri Mac alışverişinize 3.000 TL Bankkart Lira'' ifadeleri yer alırken ''16-30 Eylül 2023 tarihleri arasında Bankkart'ınız ile Gürgençler mağazalarında yapacağınız 30.000 TL ve üzeri Mac alışverişinize 3.000 TL Bankkart Lira verilecektir.'' sözleri ile açıklandı. Kampanya katılım şartları da bu kapsamda listelendi.

screenshot-2.jpg

ZİRAAT BANKASI 3 BİN TL NASIL KAZANILIR?

Resmi internet sitesi üzerinden duyurduğu kampanyayı detaylandırarak katılım koşullarını açıklayan Ziraat Bankası, kampanya katılım koşullarının bilgisine de yer verdi. Bu kapsamda katılım koşulları da şu şekilde sıralandı;

  • ''Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Gürgençler mağazalarından tek seferde yapacağınız 30.000 TL ve üzeri Mac alışverişinize anında 3.000 TL Bankkart Lira verilecektir.'' denildi.
  • 30 Eylül 2023 tarihine kadar geçerli olan kampanyada alışveriş yapmadan önce Bankkart Mobil'den ya da bankkart.com.tr'den katılım sağlanması gerektiği bildirildi.
  • Bir müşteri kampanyadan yalnızca bir defa yararlanabilecek.
  • İşlemlerin Bankkart POS cihazından yapılması gerekecek.
  • Alışveriş tutarı için Bankkart'ın kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılacak işlemler dikkate alınacak.
  • Kazanılan Bankkart Liralar anında yüklenecek olup yalnızca Gürgençler mağazalarında kullanılabilecek.

screenshot-4.jpg

Ziraat Bankası'nın sunduğu kampanyadan yararlanmak ve detaylı bilgi almak için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER