Cebinde Vakıfbank kartı olan herkesi ilgilendiriyor! Market alışverişini kartla yapana 200 TL iade

Bankaların kart kampanyaları hız kesmeden devam ediyor. Bankalar kart müşterilerine çeşitli kampanyalar duyururken Vakıfbank 31 Ağustos tarihine kadar müşterilerine 200 TL hediye edeceğini açıkladı.

Cebinde Vakıfbank kartı olan herkesi ilgilendiriyor! Market alışverişini kartla yapana 200 TL iade

Cebinde Vakıfbank kartı olan herkesi ilgilendiriyor! Market alışverişini kartla yapana 200 TL iade - Kamu ve özel bankalar ağustos ayı ile birlikte kampanyalarını tamamen yenilerken yeni açıklamalara da yer vermeye başladı. Ağustos ayında kart kampanyalarını yenileyen bankalar müşterilerinin dikkatini çekerken Vakıfbank, Ağustos ayında sona erecek bir kampanyayı resmi internet sitesi üzerinden duyurdu.

VAKIFBANK 200 TL HEDİYE EDİYOR

Vakıfbank tarafından sunulan ve resmi internet sitesi üzerinden duyurulan kampanyanın 31 Ağustos 2023 tarihine kadar geçerli olduğu açıklanırken, ''Gıda marketi alışverişlerinize 200 TL Worldpuan!'' adıyla duyurulan kampanya kapsamında detaylar da ''VakıfBank Worldcard ile 1-31 Ağustos 2023 tarihleri arasında gıda marketi, kasap, manav ve şarküteri sektörlerinde World üye işyerlerinden tek seferde yapacağınız ilk 500 TL ve üzeri alışverişinizden sonraki her 500 TL ve üzeri alışverişe 20 TL, toplam 200 TL Worldpuan hediye edilecektir.'' sözleri ile duyuruldu. Buna göre kampanya katılım şartları da listelendi.

ekran-goruntusu-2023-08-02-163323.png

VAKIFBANK 200 TL NASIL KAZANILIR?

Resmi internet sitesi üzerinden duyurduğu kampanyayı detaylandırarak katılım koşullarını açıklayan Vakıfbank 31 Ağustos tarihine kadar geçerli olacağını hatırlattı. Vakıfbank kampanya katılım koşullarının bilgisine de yer verdi. Bu kapsamda katılım koşulları da şu şekilde sıralandı;

  • 31 Temmuz tarihinde sona erecek kampanya kapsamında alışverişlerin WORLD POS'larından yapılması şartı aranırken kampanyanın müşteri bazında geçerli olduğu açıklandı.
  • Ek kart ve sanal kart ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil edildi.
  • Bir müşteri kampanyadan en fazla 200 TL Worldpuan kazanabilirken aynı gün aynı üye işyerinden tek seferde yapılacak, 500 TL ve üzeri alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil edilecek.
  • Kampanyaya katılmak için Bankada kayıtlı cep telefonu numaranızdan ''GIDA'' yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartınızın son 6 hanesini 6635’e SMS gönderebileceğiniz ya da VakıfBank Mobil’de yer alan ''Cepte Kazan” üzerinden katılım sağlayabileceğiniz kaydedildi.

ekran-goruntusu-2023-08-02-163332.png

  • Kampanyaya fiziki pos ve internet üzerinden yapılan alışverişler dahildir.
  • Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 6 Eylül 2023 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecek olup, bir gün sonra kullanılabilir olacak. Worldpuan’ların son kullanım tarihi 6 Ekim 2023 olacak. Kullanılmayan Worldpuan’lar 7 Ekim 2023 tarihinde geri alınacak.

ekran-goruntusu-2023-08-02-163338.png

Vakıfbank'ın sunduğu kampanyadan yararlanmak ve detaylı bilgi almak için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Daha fazla banka kampanyası için ''Haberankara.com'' adresini takip ediniz.

SONRAKİ HABER