Cebinde İş Bankası kartı olanlar için son fırsat! Tam 500 TL cebinizde kalacak

Bankalar temmuz ayının son günleri ile birlikte kart kampanyalarını da sonlandırmaya hazırlanıyor. Banka kampanyaları hız kesmeden devam ederken İş Bankası tarafından tam 500 liralık bir fırsat duyurusu yapıldı.

Cebinde İş Bankası kartı olanlar için son fırsat! Tam 500 TL cebinizde kalacak

Cebinde İş Bankası kartı olanlar için son fırsat! Tam 500 TL cebinizde kalacak - Bankalar temmuz ayı ile birlikte kampanyalarını tamamen yenilerken 31 Temmuz itibariyle de kampanyalarını sonlandıracak. Temmuz ayında kart kampanyalarını yenileyen bankalar müşterilerinin dikkatini çekerken İş Bankası, yeni bir açıklamaya yer verdi.

İş Bankası, kart kampanyalarına yenilerini eklemeye devam ederken resmi internet sitesi üzerinden dikkati çeken bir duyuruya yer verdi. MediaMarkt mağazalarından yapılan alışverişlerde geçerli olacak kampanya dahilinde müşterilere 500 TL verileceği açıklandı.

ekran-goruntusu-2023-07-27-152053.png

VAKIFBANK'TAN 500 TL HEDİYE

İş Bankası'nın sunduğu ve resmi internet sitesi üzerinden duyurulan kampanyanın 31 Temmuz 2023 tarihine kadar geçerli olduğu açıklanırken, ''MediaMarkt MaxiPuan Fırsatı!'' adıyla duyurulan kampanya kapsamında detaylar da ''Maximum Mobil’den veya İşcep'ten kampanyaya katılın, 24-31 Temmuz 2023 tarihleri arasında Maximum Kart’ınızla MediaMarkt mağazaları ve www.mediamarkt.com.tr adresinden tek seferde yapacağınız 7.500 TL ve üzeri ilk alışverişte 500 TL MaxiPuan kazanın!'' sözleri ile duyuruldu. Buna göre kampanya katılım şartları da listelendi.

ekran-goruntusu-2023-07-27-152050.png

İŞ BANKASI 500 TL NASIL KAZANILIR?

Resmi internet sitesi üzerinden duyurduğu kampanyayı detaylandırarak katılım koşullarını açıklayan İş Bankası, 31 Temmuz tarihine kadar geçerli olacağını hatırlattı. Bu kapsamda katılım koşulları da şu şekilde sıralandı;

  • İş Bankası tarafından açıklanan kampanya kapsamında katılımın kampanya dönemi içinde istenilen zaman alışverişlerden önce ya da sonra yapılabileceği kaydedildi.
  • Katılmak için kampanya tarihlerinde, alışverişinizden önce veya sonra, Maximum Mobil’de veya İşcep'te ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamak gerektiği aktarıldı.

ekran-goruntusu-2023-07-27-152059.png

  • MaxiPuan’ların 8 Ağustos 2023 tarihinde yükleneceği kaydedilirken MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 31 Eylül 2023 olarak açıklandı. Puanlar kampanya koşullarını sağlayan son alışverişin yapıldığı karta yüklenecek olup kullanılmayan MaxiPuanlar da 1 Ekim 2023 tarihinde geri alınacak.
  • Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi ya da satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınacak.
  • Kampanya, kart bazında değil, müşteri bazında olacak. Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilecek ve en fazla 500 TL MaxiPuan kazanılabilecek.

ekran-goruntusu-2023-07-27-152102.png

İş Bankası'nın kampanyasına katılmak için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Daha fazla ekonomi haberi için ''Haberankara.com'' adresini takip etmeyi unutmayınız.

SONRAKİ HABER