Cebinde Halkbank kartı olanlara duyuruldu! SMS ile katılım sağlayan müşterilere 180 TL ödenecek

Bankalar temmuz ayında yeniledikleri kart kampanyaları ile dikkatleri çekiyor. Halkbank da temmuz ayında sonlandıracağı bir kampanya kapsamında müşterilerine 180 TL hediye edeceğini açıkladı.

Cebinde Halkbank kartı olanlara duyuruldu! SMS ile katılım sağlayan müşterilere 180 TL ödenecek

Cebinde Halkbank kartı olanlara duyuruldu! SMS ile katılım sağlayan müşterilere 180 TL ödenecek - Hizmetlerini sürdüren bankalar kampanya teklifleri ile müşterilerini mutlu etmeye devam ediyor. Temmuz ayında kart kampanyalarını tamamen yenileyen bankalar kart müşterilerinin ilgisini çekerken Halkbank da yeniş bir duyuruya yer verdi.

Halkbank, kart kampanyalarına bir yenisini daha eklerken müşterilerini kampanyaları hakkında bilgilendirdi. Halkbank, resmi internet sitesi üzerinden dikkati çeken bir duyuruya yer vererek ''Giyim ve Kozmetik Harcamalarınıza 180 TL ParafPara'' adıyla kampanyayı detaylandırdı.

HAKBANK MÜŞTERİLERİNE 180 TL HEDİYE EDİLECEK

Halkbank'ın resmi internet sitesi üzerinden duyurulan kampanyanın 31 Temmuz 2023 tarihine kadar geçerli olduğunu bildirilirken, ''3-31 Temmuz 2023 tarihlerinde giyim ve kozmetik sektörlerinde yurt içi tüm banka POS'larından yapılacak 500 TL ve üzeri ilk harcamadan sonraki her 500 TL ve üzeri harcamaya 30 TL, toplamda 180 TL ParafPara verilecektir.'' ifadelerine yer verildi.

screenshot-6.jpg

Kampanyadan yararlanmak için gerekli olan şartları da açıklayan banka, kampanya şartlarını detaylandırırken ''Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce Paraf Mobil’den HEMEN KATIL butonuna tıklanması ya da ÖDÜL yazıp 3404’e SMS gönderilmesi gerekmektedir.'' açıklamasına yer verdi. Bu çerçevede kampanya koşulları da sıralandı.

HALKBANK 180 TL NASIL KAZANILIR?

Kampanya 31 Temmuz 2023 tarihine kadar geçerli olacakken şartlar da şöyle listelendi;

  • Bir müşterinin asıl ve ek kartlarıyla birlikte kampanyadan kazanabileceği en fazla ParafPara tutarı 180 TL olarak belirlendi.
  • Kampanya katılım SMS’inin bankada kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmesi gerektiği kaydedildi.
  • Aynı gün aynı iş yerinden yapılan harcamaların ilki kampanyaya dahil edilecek.
  • Kazanılan ParafParalar tüm Paraf üyesi işyerlerinde kullanılabilecek.
  • Kampanyadan kazanılan ParafParaların son kullanım tarihi 15 Eylül 2023 saat 21:59 olarak açıklanırken kullanılmayan ParafParalar'ın da 16 Eyl,ül 2023 tarihinde geri alınacağı bildirildi.

screenshot-7.jpg

Halkbank'ın kampanyasına katılmak için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Daha fazla ekonomi haberi için ''Haberankara.com'' adresini takip etmeyi unutmayın.

SONRAKİ HABER