Cebinde Halkbank kartı olan tüm aileler dikkat! Okul ödemelerinde 6 taksit kampanyası geldi

Bankalar eylül ayında kampanyalarını tamamen yeniledi. Eylül ayında bankaların kampanyaları yenilenirken Halkbank, okul harcamalarına özel taksit kampanyası başlattı.

Cebinde Halkbank kartı olan tüm aileler dikkat! Okul ödemelerinde 6 taksit kampanyası geldi

Cebinde Halkbank kartı olan tüm aileler dikkat! Okul ödemelerinde 6 taksit kampanyası geldi - Kamu ve özel bankalar eylül ayı ile birlikte kampanyalarını yeniledi. Eylül ayı ile birlikte kart kampanyalarını yenileyen bankalar arasında yer alan Halkbank'tan açıklama geldi. Resmi internet sitesi üzerinden yeni bir kampanya açıklamasına yer veren Halkbank, detayları duyurdu.

Halkbank, kart kampanyalarını yenilemeye devam ederken resmi internet sitesi üzerinden okul harcaması yapan müşterilerine özel duyuruya yer verdi. Bankanın resmi internet sitesinde kampanya ''Okul Ödemelerine Taksit Kampanyası'' adıyla detaylandırıldı.

HALK BANKASI'NDAN EK TAKSİT KAMPANYASI

Resmi internet sitesi üzerinden duyurulan kampanyanın 30 Eylül 2023 tarihine kadar geçerli olduğunu bildiren Halk Bankası, ''Kampanya kapsamında 1-30 Eylül 2023 tarihlerinde yurt içinde tüm Banka POS’laarından yapılacak 10.000 TL ve 500.000 TL arasındaki peşin okul ödemeleri ücretsiz, faizsiz 6 taksite bölünecektir. '' ifadelerine yer verdi. Kampanyadan yararlanmak için gerekli olan şartları da açıklayan Halk Bankası, kampanya şartlarını sıraladı.

ekran-goruntusu-2023-09-02-153715.png

HALK BANKASI EK TAKSİT KAMPANYA ŞARTLARI

Resmi internet sitesi üzerinden duyurduğu kampanyayı detaylandırarak katılım koşullarını açıklayan Halk Bankası, 30 Eylül tarihine kadar geçerli olacağını hatırlattı. Bu kapsamda katılım koşulları da şu şekilde sıralandı;

  • Kampanyaya katılmak için alışveriş yapmadan önce Paraf Mobil’den HEMEN KATIL butonuna tıklaması ya da “OKUL” yazıp 3404’e gönderilmesi gerektiği bildirildi.
  • Kampanyaya yalnızca peşin yapılan okul ödemelerinde geçerli olacak.

ekran-goruntusu-2023-09-02-153722.png

  • Okul ödemeleri dışındaki eğitim harcamalarının kampanyaya dahil olmadığı bildirildi.
  • Bir kart ile katılım yapıldığında müşterinin tüm kartları kampanyaya dahil olur. Kampanya katılımı, belirtilen kısa mesajın Halkbank sistemine ulaşmasından ve kart sahibine Halkbank tarafından kayıt olduğu bilgisinin verilmesinden sonra sağlanır.

ekran-goruntusu-2023-09-02-153729.png

Halk Bankası'nın kampanyasına katılmak için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER