Carrefoursa'da tuvalet kağıdı 4,29 TL! İndirim stoğu için tam zamanı

Carrefoursa market zincirleri uygun fiyatları ve kampanyaları nedeniyle vatandaşların radarındaki market zincirler arasında yer alırken dikkat çeken bir tuvalet kağıdı indirim geldi.

Carrefoursa'da tuvalet kağıdı 4,29 TL! İndirim stoğu için tam zamanı

Vatandaşlar peş peşe gelen zamların ardından indirim haberlerini yakından takip etmeye devam ederken dikkat çeken fiyat Carrefoursa'dan geldi. Carrefoursa internet sitesi üzerinden tuvalet kağıdı fiyatlarını görenler vatandaşlar resmen indirim stoğu yapmak için uygun fiyattan yararlanmak üzere Carrefoursa marketlerini ziyaret etmeye devam ediyorlar.

Carrefoursa market zincirleri uygun fiyatları ve kampanyaları nedeniyle vatandaşların radarındaki market zincirler arasında yer alırken dikkat çeken bir tuvalet kağıdı indirim geldi. Peş peşe gelen zamların ardından vatandaşlar hesaplı ilerlemeye ve tasarrufa daha çok önem vermeye başlarken Carrefoursa marketlerde yer alan tuvalet kağıdı fiyatları dikkat çekti.

CARREFOURSA'DA TUVALET KAĞIDI UCUZLUĞU

Gerek iş yerinde gerekse de evde en hızlı tükenen ve en çok ihtiyaç duyulan şeylerden birisi de tuvalet kağıtları olurken Carrefoursa tuvalet kağıdı fiyatları dikkat çekti. Vatandaşlar tuvalet kağıdı alma noktasında hem uzun süre gitmesi hem de uygun fiyatlı olması gibi kriterleri göz önünde bulundurmaya devam ederken Carrefoursa tuvalet kağıtları merak konusu oldu.

Carrefoursa internet sitesi üzerinde yer alan tuvalet kağıdı fiyatları vatandaşların ilgisini çekerken 40'lı tuvalet kağıdı fiyatının 171,56 TL olduğu görüldü. Böylelikle tek bir tuvalet kağıdının adet fiyatının 4,29 TL'ye geldiği görülüyor. Bakıldığında diğer fiyatlara kıyasla Carrefoursa tuvalet kağıdı fiyatlarının oldukça uygun olduğu fark edildi.

screenshot-2023-07-31t134423-567.png

Sizlerde uygun fiyatlı tuvalet kağıdı almak için bekliyorsanız o halde hemen Carrefoursa internet sitesi üzerinden alışverişinizi gerçekleştirerek adresinize teslim edilmesini sağlayabilirsiniz.

Bu ve buna benzer market kampanyalarını yakından takip etmek için haberankara.com haber sitesi bildirimlerini açmayı unutmayınız.

SONRAKİ HABER