Carrefoursa'da bulaşık makinesi tableti sadece 77 TL! Resmen normalinin yarı fiyatına kapış kapış gidiyor

Ev hanımlarının en çok tasarruf etmeye çalıştığı şeylerden birisi de bulaşık makinesi tableti olurken bulaşık makinesi tabletlerinin fiyatları cepleri zor duruma sokacak duruma geldi.

Carrefoursa'da bulaşık makinesi tableti sadece 77 TL! Resmen normalinin yarı fiyatına kapış kapış gidiyor

Vatandaşlar peş peşe gelen zamların ardından uygun fiyatlı ürünleri ve market kampanyalarını radara almaya devam ederken uygun fiyatlı market zincirleri arasında yer alan Carrefoursa'da bulaşık tableti fiyatı oldukça dikkat çekti.

Ev hanımlarının en çok tasarruf etmeye çalıştığı şeylerden birisi de bulaşık makinesi tableti olurken bulaşık makinesi tabletlerinin fiyatları cepleri zor duruma sokacak duruma geldi. Peş peşe gelen zamların ardından market fiyatlarında etiketler sık sık yenilenmeye devam ederken Carrefoursa marketlerde yer alan fiyatlar dikkat çekti.

CARREFOURSA BULAŞIK TABLETİ SADECE 77 TL!

Türkiye'de özellikle de son dönemlerde yükselen enflasyon ve gelen zamlar fiyat etiketlerinin bir hayli artmasına neden olurken yaşanan artış vatandaşların özellikle den market alışverişlerinde çok daha tasarruflu devam etmesine neden oldu. Carrefoursa marketlerde yer alan bulaşık tabletlerinin fiyatı ise dikkat çekti.

Vatandaşlar yaşanan fiyat artışları ile birlikte özellikle de ev hanımları artan fiyatların altından tasarrufla kalkmaya çalışırken Carrefoursa marketlerde yer alan bulaşık makinesi tableti fiyatı merak edildi. Caarefour'un kendisine ait bulaşık makinesi tabletinin 50 aderi 77 TL'den satışa çıktı.

screenshot-2023-08-03t135119-127.png

Market alışverişlerinizde kampanya, indirim ve duyurulardan anında haberdar olmak için haberankara.com haber sitesini takip etmeyi unutmayınız.

SONRAKİ HABER