Çalışan emeklilere 5 bin TL verilmesini içeren kanun teklifi TBMM'de kabul edildi!

Son Dakika! Bugün TBMM'de yapılan görüşmeler sonucunda çalışan emeklilere 5 bin TL verilmesini öngören kanun teklifinin kabul edildiği ifade edildi.

Çalışan emeklilere 5 bin TL verilmesini içeren kanun teklifi TBMM'de kabul edildi!

Bugün TBMM Genel Kurulunda, Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi'nin görüşmeleri devam ederken, son dakika gelişmesi ile birlikte çalışan emeklilere 5 bin lira verilmesini içeren 55. maddesi kabul edildiği ifade edildi.

ÇALIŞAN EMEKLİLERE 5 BİN TL ÖDEME YAPILACAK!

Daha önce çalışmayan emekliler için verilen 5 bin TL'nin ardından çalışan emekliler için de görüşmelerin yapılmasın karar verilmişti. Bunun ardından kanun teklifindeki 55. madde kabul edildi. Bununla birlikte tekliften, verilen önergenin kabul edilmesiyle, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunda (BDDK) görev yapan idarecilere ve meslek personeline, mevzuatında öngörülen ücret tavanlarına tabi olmaksızın ek tazminat ödemesine yönelik madde, tekliften çıkarıldı.

Ödemelerin ise ne zaman yapılacağı hakkında merak edilenler vatandaşlar tarafından artarken, daha önce bakanlık tarafından bu sene sona ermeden tüm ödemelerin hesaba aktarılmasının planlandığı ifade edilmişti.

SONRAKİ HABER