Bu kampanya kaçmaz! Ziraat Bankası 48 ay vade ve 2,65 faiz oranı ile taşıt kredisi sağlıyor!

Araba sahibi olmak isteyen birçok vatandaş bankaların faiz oranını hesaplamaya koyuldu. Bunun ile birlikte Ziraat Bankası taşıt kredisinin detaylarını paylaştı. Ziraat Bankası yüzde 2,65 faiz oranı ile araç kredisi imkanı sağlıyor.

Bu kampanya kaçmaz! Ziraat Bankası 48 ay vade ve 2,65 faiz oranı ile taşıt kredisi sağlıyor!

Araç sahibi olmak isteyen birçok vatandaş hangi bankanın yüzde kaç faiz ile kredi imkanı sağladığını merak ederken bu konu hakkında net bir bilgi paylaşımı gündeme geldi. Bunun ile birlikte kredi oranlarından bahseden Ziraat Bankası, araç kredisinin detaylarını paylaştı.

Bunun ile birlikte Ziraat Bakası diğer bankalara oran ile faiz oranını daha makul bir seviyede tutuyor. Bundan dolayı birçok vatandaş ise banka tarafından sunulan vade farkını ve uygulanacak olan faiz miktarını merak ediyor.

Araç kredisinden yararlanmak isteyen vatandaşlar ise şimdiden Ziraat Bankası'nın resmi adresinden kredi detaylarını araştırmaya koyuldu. Peki ama Ziraat Bankası 300 bin TL'ye yüzde kaç oranında faiz koyuyor ve vade farkı ne kadar? Kredi çekmeye hazırlanana vatandaşlar bu soruya cevap arıyor.

ZİRAAT BANKASI'NDAN 300 BİN TL ARAÇ KREDİSİ!

Özellikle son zamanlarda araç fiyatlarının artmasının ardından birçok vatandaş araç almak için sıraya girdi. Bu hususta kimi vatanda ise bankalardan araç kredisi çekmek için araştırma yapıyor. Ziraat Bankası ise taşıt kredisinin detaylarını paylaştı.

Bunun ile birlikte Ziraat Bankası 300 TL'lik araç kredisine yüzde 2,65 oranında faiz oranı yansıtıyor.

screenshot-1-001.png

Bunun dışında ise 300bin TL'ye 48 ay vade ile yüzde 2,65 oranında faiz uygulaması yapılıyor. Ayıca araç kredisine çekilen 300 bin TL'nin yıllık maliyet oranı ise yüzde 50.7167 olarak hesaplandı.

SONRAKİ HABER