Bu hafta halka arz var mı, hangi şirketler halka arz olacak? 25 - 29 Eylül halka arz edecek şirketler

Günümüzün en popüler yatırım araçları arasında yer alan halka arzları takip eden vatandaşlar bu hafta hangi şirketlerin halka arz olacağını merak ediyor. Halka arz edecek şirketler 25 - 29 Eylül tarihleri için araştırma konusu olurken detayları derledik.

Bu hafta halka arz var mı, hangi şirketler halka arz olacak? 25 - 29 Eylül halka arz edecek şirketler

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) haftalık olarak bülten yayımlamaya devam ediyor. SPK'nın açıkladığı halka arzlar ilgiyle takip edilmeye devam ederken bu hafta hangi şirketlerin halka arz edeceği merak konusu oldu. Halka arz edecek şirketler vatandaşların gündeminde yer alırken SPK'nın yayımladığı bültenler borsa hakkında bilgiler verirken ''Bu hafta hangi şirketler halka arza çıkacak? 25 - 29 Eylül halka arz edecek şirketler hangileri?'' sorularına yanıt aramaya başladı.

SPK'nın yayımladığı bültenler aracılığıyla halka arz edecek şirketler takip edilirken vatandaşların yeni halka arzlara olan merakı devam ediyor. Halk arzlarla ilgili merak edilenler de artarken bu hafta halka arz takvimini derledik.

25 - 29 EYLÜL HALKA ARZ TAKVİMİ BELLİ OLDU MU?

Borsa İstanbul'da (BIST) halka arz trafiğinde bu hafta hangi şirketlerin halka arz olacağı araştırma konusu oldu. Halka arz takvimi merak edilirken "Hangi şirketler halka arz olacak?" sorusuna yanıt aranmaya başladı. Halka arz olacak şirketlerin listesi yatırımcılar tarafından sorgulanırken herhangi bir şirkete ortak olmak isteyenler başvurularını açıklanan takvime göre gerçekleştiriyor. Bu haftanın da merak edilen halka arz takvimi belli oldu.

ekran-goruntusu-2023-09-25-105248.png

25 - 29 EYLÜL HALKA ARZ TAKVİMİ

Yeni halka arzlar ile şirketlere ortak olmak isteyenler için Haberankara.com olarak 25 - 29 Eylül tarihleri arasından halka arz olacak şirketler merak edilirken bu hafta

  • Sümer Varlık Yönetim A.Ş.,
  • Artemis Halı A.Ş.,
  • Agrotech Yüksek Teknoloji ve Yatırım A.Ş.,
  • Gündoğdu Gıda Süt Ürünleri San.,
  • Dış Tic. A.Ş. önümüzdeki günlerde halka arz tarihleri netleşecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER