Bu hafta borsada hangi şirketler halka arz olacak, halka arz tarihleri açıklandı mı?

Sermaye Piyasası Kurulu tarafından açıklanan halka arzlar araştırılan konular yer alıyor. Halka arz edecek şirketler yakından takip edilirken 23 - 28 Ekim tarihleri arasında hangi şirketlerin halka arz edileceği araştırma konusu oldu.

Bu hafta borsada hangi şirketler halka arz olacak, halka arz tarihleri açıklandı mı?

Son dönemde borsadaki halka arzlar takip edilmeye devam ediyor. Ülkemizde en popüler yatırım aracı halka arzlar olurken Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından yayımlanan bültenler, yatırımcıların merak ettikleri konular arasında yer alıyor. Halka arz edecek şirketler SPK tarafından kamuoyu ile paylaşılırken bu hafta hangi şirketlerin halka arzda olacağı merak ediliyor.

Halka arzlar ile ilgili gelişmeler hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler ''23 - 28 Ekim halka arz edecek şirketler hangileri, hangi şirketler halka arz edecek?'' gibi sorulara yanıt aramaya başladı. Hangi şirket hisselerinin borsada işlem göreceği merak edilirken Haberankara.com okurları için derledik.

bu-hafta-borsada-hangi-sirketler-halka-arz-olacak-halka-arz-tarihleri-aciklandi-mi.jpg

23 - 28 EKİM HALKA ARZ TAKVİMİ

Gündemde bu hafta halka arz edecek şirketler ve bu şirketlerin halka arz tarihleri bulunuyor. Halka arz takviminde açıklanan şirketler belirlen tarihlerde halka arz olurken halka arz takvimi son günlerin en çok araştırılan konuları arasında bulunuyor. SPK'dan onay aldıktan sonra halka arz talep toplama işlemine başlayan şirketler ile ilgili olarak detaylar merak edilirken 23 - 28 Ekim haftasında halka arz olacak herhangi bir şirket bilgisi bulunmuyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER