Bu hafta Bim'e gitmeyen çok şey kaçırır! İndirimin ucu bucağı yok 15 liradan satış yapılacak kapış kapış gidecek

Marketlerin indirim katalogları vatandaşların yakın gündeminde yer alıyor. Artan maliyetlerin market raflarına yansımasının ardından bütçe dengelerini sağlamak adına uygun fiyatları araştıran vatandaşlar için bir alternatif oluşturan BİM marketlerde 23 Ocak tarihinde cazip tekliflerle satış yapılacağı bildirildi. Bu çerçevede indirimli ürü satışının 15 liradan başlayacağı aktarıldı.

Bu hafta Bim'e gitmeyen çok şey kaçırır! İndirimin ucu bucağı yok 15 liradan satış yapılacak kapış kapış gidecek

BİM Marketlerin indirimleri vatandaşların gündeminde yer alıyor. Artan fiyatlar nedeniyle vatandaşların bütçe dengeleri de zaman zaman zorlanıyor. Yaptığı indirimler ve çeşitli fiyat skalası ile müşterisine her hafta salı günü gıda ve hijyen gibi ürünlerde indirim sunan Bim marketler 23 Ocak tarihli indirim broşürünü yayımladı.

BİM Markete 23 Ocak Salı günü gelecek olan aktüel ürünler kataloğu marketin resmi internet sitesi üzerinden paylaşıldı. Farklı kategorilerde sınırlı sayıdaki ürün salı günü satışa sunulacakken bu ürünler de indirim takipçilerinin radarında yer aldı. 23 Ocak Salı gününe ait BİM kataloğunda temel gıdadan temizlik ürünlerine, kişisel bakım malzemelerinden atıştırmalıklara kadar pek çok farklı ürünün raflardaki yerini alacağı bildirildi.

BİN MARKETLERDE 23 OCAK SALI GÜNÜ İNDİRİM FURYASI VAR

BİM Marketler aktüel ürünler kataloğu salı ve cuma günleri için yayımlanıyor. Salı ve cuma günleri indirimli ürünler alıcısıyla buluşurken indirim takipçileri de ‘’Bu hafta BİM indirimli ürünleri neler?'' sorusuna yanıt arıyor. 23 Ocak 2024 Salı BİM aktüel katalog ürünleri fiyat listesi belli oldu. Buna göre;

Kristal Gazlı İçecek Kola - 22 TL

Dost Salep - 29,75 TL

Greenwood Ihlamur - 34,50 TL

Cafe Crown Sıcak Çikolata - 79,50 TL

Efsane Yerli Pilavlık Pirinç - 165 TL

Meray Kabuklu Yer Fıstığı - 75 TL

Züber Nohut Cipsi - 19,50 TL

Rixy Mısır Çerezi - 15 TL

Bu hafta Bim'e gitmeyen çok şey kaçırır! İndirimin ucu bucağı yok 15 liradan satış yapılacak kapış kapış gidecek
Molfix 86'lı Maxi Bebek Bezi 239 TL

ABC Yumuşatıcı - 89,50 TL

Maylo Kağıt Havlu - 92,50 TL

Solo XL Yüzey Temizleme Havlusu - 42,50 TL

Cif Lavabo Fayans Temizleyici Krem 75 TL

Doa Lavabo Açıcı Jel - 35 TL

Arko El ve Vücut Kremi - 45 TL

Bu hafta Bim'e gitmeyen çok şey kaçırır! İndirimin ucu bucağı yok 15 liradan satış yapılacak kapış kapış gidecek - Resim : 2

BİM Marketler indirimli ürünleri 23 Ocak Salı günü itibariyle alıcısına sunulacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER