Bu destek sadece kadınlara! O isim bizzat açıkladı 100 bin lira hibe edilecek!

Ülkemizde çeşitli alanlarda kadınlar için verilen destekler bulunuyor. Söz konusu desteklere olan ilgi her geçen gün artarken yalnızca kadınları ilgilendiren bir destek daha açıklandı.

Bu destek sadece kadınlara! O isim bizzat açıkladı 100 bin lira hibe edilecek!

Türkiye, dar gelirli vatandaşlar için çeşitli yardım programlarını devreye almaya devam ediyor. Yardım programlarına ilişkin merak edilenler artarken bu kez sürpriz bir isimden kadınları ilgilendiren bir destek açıklaması geldi.

Kadınlara 100 bin lira hibe edileceği açıklanırken bu desteğe ilişkin de araştırmalar arttı. Kadınlar 100 bin liralık desteği ne zaman ve ne şekilde alacaklarını merak ederken herkesi heyecanlandıran sürpriz açıklama AK Parti'den İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı olarak gösterilen Murat Kurum'dan geldi.

İBB BAŞKAN ADAYI KURUM'DAN KADINLAR İÇİN SEÇİM VAADİ

AK Parti İBB Başkan Adayı Kurum, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen programda İstanbul için hazırladığı projelerini açıkladı. İstanbul için planlarını açıklayan Kurum, adaylığının açıklandığı ilk günden itibaren çalışmalarına başladığının altını çizerek İstanbul'un sorunlarına çözüm için hazırladığı projeleri tek tek açıkladığı sırada kadınlar için duyurduğu vaadi dikkati çekti.

Bu destek sadece kadınlara! O isim bizzat açıkladı 100 bin lira hibe edilecek!

Megakent İstanbul'da su kullanımı konusunda adaleti sağlamakta kararlı olduklarından bahseden İBB Başkan adayı Kurum, bu hedef için hane halkı sayısını esas alarak adaletli su tarifesi uygulayacaklarını belirtti. ‘’Biz, kişi başı gelirin arttığı, herkesin ürettiği, hane ekonomisinin güçlendiği bir İstanbul istiyoruz.'' diyen İBB Başkan adayı Kurum, İstanbullu kadınlara seslendi. İstanbul'da yaşayan kadınlara seslenen İBB Başkan adayı Kurum, ‘’Artık bu şehrin işveren kadınları olacaklar.

Bu destek sadece kadınlara! O isim bizzat açıkladı 100 bin lira hibe edilecek! - Resim : 2

Hangi sektörde yer almak isterlerse yanlarında olacağız. İlk işini kuran 100 bin girişimci kadına 100'er bin TL hibe vereceğiz.'' dedi. İBB adaylığı duyurulan Kurum, seçimi kazanması halinde vaadini yerine getirerek girişimci kadınlar için 100 bin liralık hizmet sağlayacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER