Brent petrol yükselişe geçti! 1 varil fiyatı kaç dolar oldu?

Ekonomide yaşanan dalgalanmadan etkilenmeye devam eden brent petrol fiyatı yaşadığı sert düşüşün ardından bugün yönünü yeniden yukarıya çevirdi. 11 Eylül 2024 Çarşamba brent petrol fiyatı ne kadar, kaç dolar?

Brent petrol yükselişe geçti! 1 varil fiyatı kaç dolar oldu?

Uluslararası piyasalarda yaşanan ekonomik dalgalanma ve finansal verilerin beklentilerin altında kalmasının ardından brent petrol fiyatı düşüşe geçmişti. Büyük bir hızla geri çekilen brent petrol fiyatı sonrasında Türkiye'de de benzin ve motorinin litre fiyatına indirim gelirken gözler 11 Eylül 2024 tarihli açılış fiyatına çevrilmişti. Beklenen ilk rakamlar açıklandı.

BRENT PETROL FİYATI 11 EYLÜL 2024! BUGÜN BRENT PETROLÜN FİYATI NE KADAR, KAÇ DOLAR?

Brent petrolde yaşanan dalgalanma devam ederken petrol fiyatları yaşamış olduğu sert düşüşün ardından yönünü yeniden yukarıya çevirdi. Brent petrol fiyatı bugün güne yükseliş yönlü 69.51 dolar seviyesinden başlangıç yaptı.

Brent petrol yükselişe geçti! 1 varil fiyatı kaç dolar oldu?

26 Ağustos günü 81 dolar seviyesi ile tepe noktasına ulaşan Brent Petrol fiyatı sonrasında yönünü aşağıya çevirmiş, yaşanan düşüş piyasada büyük yankı oluşmasına neden olmuştu. Brent petrol fiyatı önce 80 dolar ardından da 70 dolar seviyesinin altını görürken 69 dolar seviyesinden sonra uzmanlar kırılma olup olmayacağını görmek için 65 dolar seviyesini direnç noktası olarak belirlemişti. Brent petrolde yaşanan düşüşün ardından OPEC üretim miktarında kesintiye gitmişti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER