Borsa rekor üstüne rekor kırdı! Günün ilk yarısında okunu yukarı yöne çevirdi!

Borsada hareketli dakikalar yaşanmaya devam ediyor. Bunun ile birlikte borsa günün ilk yarısında rekor seviyeyi gördü. Borsa kurunda son dakika..

Borsa rekor üstüne rekor kırdı! Günün ilk yarısında okunu yukarı yöne çevirdi!

Borsada hareketli dakikalar yaşanmaya devam ederken yine rekor seviyede bir rakam geldi. Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında 7.243,67 puana kadar ilerledi. Bunun ile birlikte en yüksek seviyeye ulaşmış oldu.

borsa1.jpg

BIST 100 endeksinde hareketli dakikalar yaşanmaya devam ediyor. Bunun ile birlikte 7.243,67 puanla tüm zamanların en yüksek seviyesini gören borsa kurunda hareketlilik devam ediyor. Ayrıca önceki kapanışa göre 172,50 puan ve yüzde 2,46 değer kazancıyla 7.240,40 puan alan borsa bugün bir rekora daha imza attı.

Peki ama en çok kazandıran sektör hangisi oldu? Borsa yatırımcısı bu soruya cevap ararken bu konu hakkında net bir bilgi paylaşımı gündeme geldi.

Yüzde 2,06 ile bankacılık endeksi ve yüzde 1,99 ile holding endeksi değer kazanırken, sektör endeksleri arasında yüzde 6,09 ile elektrik en çok kazandıranlar arasında yer aldı. Bunun ardından ise üzde 2,28 ile spor endeksi ise gerileme yaşadı.

SONRAKİ HABER