BORLEASE halka arz ne zaman, kaç lot verir, hangi bankalarda var?

SPK tarafından açıklanan halka arzlar yatırımcılar tarafından takip ediliyor. SPK'nın halka arz edeceğini açıkladığı Borlease Otomotiv'in talep toplamaya ne zaman başlayacağı ve kaç lot verdiği merak edildi.

BORLEASE halka arz ne zaman, kaç lot verir, hangi bankalarda var?

Türkiye'de son dönemin en gözde yatırım aracı borsadaki halka arzlar oluyor. Yatırımcılar, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından yayımlanan bültenleri yakından takip ediyor. Halka arz edecek şirketler kamuoyu ile paylaşmaya devam eden SPK'nın açıklamaları ve halk arzlarla ilgili detaylar da araştırma konusu olmaya devam ediyor. Borlease Otomotiv'in halka arz edeceğinin açıklanması ile birlikte yatırımcılar borsadaki yatırımlarını şirket aracılığıyla gerçekleştirmek üzere araştırmalarına başladı.

Halka arz sonuçları ile ilgili gelişmeler hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler ''Borlease Otomotiv halka arz fiyatı ne kadar, hangi bankalarda var, halka arz ne zaman, kaç lot veriyor, borsa işlem kodu ne?'' gibi sorulara yanıt aramaya başladı. Borlease Otomotiv hisselerinin borsada işlem göreceği tarih merak edilirken Haberankara.com okurları için detayları derledik.

BORLEASE OTOMOTİV NE ZAMAN HALKA ARZ OLACAK?

Borlease halka arz tarihleri, lotu ve fiyatı merak edilirken halka arz fiyatı açıklandı. SPK halka tarihlerini açıkladı. Borlease halka arz tarihleri 11 - 12 ve 13 Ekim olarak duyuruldu. Borlease katılım endeksine uygun olurken Borlease Otomotiv A.Ş. halka arz fiyatı 25,29 TL olarak açıklandı. Borlease halka arzı için Borsa İstanbul'da işlem yapmaya yetkili banka ve yatırım kuruluşlarına başvurulabilir.

borlease-halka-arz-ne-zaman-kac-lot-verir-hangi-bankalarda-var.jpg

Borlease Otomotiv A.Ş. halka arz lotu dağıtım yönteminin eşit dağıtım olduğu ve 47,000,000 lot, ek olarak da 4.700.000 lot verdiği belirtildi.

Bugün itibariyle halka arzda talep toplayacak olan Borlease Otomotiv A.Ş.'nin halka arz sonuçlarının önümüzdeki hafta açıklanması bekleniyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER