BİM'de 5 litre Ayçiçek yağı kapış kapış gidiyor! BİM Ayçiçek yağı fiyatları

Artan fiyatların ardından market alışverişlerinden tasarruf etmek vatandaş için oldukça önemli hale gelirken özellikle de son dönemlerde gelen zamlarla cep yakan ürünlerden birisi de Ayçiçek yağı fiyatları olmuştu.

BİM'de 5 litre Ayçiçek yağı kapış kapış gidiyor! BİM Ayçiçek yağı fiyatları

Vatandaşlar peş peşe gelen zamların ardından market alışverişlerini uygun fiyata gerçekleştirmek ve cep dostu bir alışveriş gerçekleştirmek için uygun fiyatlı market zincirlerine göz atmaya devam ederken BİM 5 litre Ayçiçek yağı kapış kapış gidiyor.

Uygun fiyatlı market zincirleri arasında yer alan BİM market zincirlerinde hemen hemen her ürün çok daha uygun fiyatlı satılırken BİM 5 litre Ayçiçek yağı fiyatları vatandaşlar tarafından sık sık araştırılmaya devam ediliyor. Artan fiyatların ardından market alışverişlerinden tasarruf etmek vatandaş için oldukça önemli hale gelirken özellikle de son dönemlerde gelen zamlarla cep yakan ürünlerden birisi de Ayçiçek yağı fiyatları olmuştu.

BİM AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARI NE KADAR?

Ayçiçek yağı evde en sık biten şeylerden birisi olurken yemek, tatlı fark etmeksizin her şeyin içerisinde yağ olması vatandaşların Ayçiçek yağı alışverişinde uygunu aramasına neden oldu. Ayçiçek yağının tükenmesi kolay olurken gelen zamların ardından alması da bir o kadar zor oldu. BİM 5 litre Ayçiçek yağı fiyatları ne kadar? BİM Ayçiçek yağı fiyatları güncel...

Vatandaşlar tarafından oldukça sık tercih edilen market zincirlerinden birisi de BİM olurken uygun fiyatlı olması sebebiyle tasarruf etmek isteyenlerin ortak adresi gelmiş durumda. BİM Ayçiçek yağı fiyatları vatandaşlar tarafından sık sık araştırılırken güncel BİM Ayçiçek yağı fiyatları şu şekilde yer aldı;

  • 5 LT ORKİDE RAFİNE AYÇİÇEK YAĞI FİYATI: 169,50 TÜRK LİRASI
  • 5 LT YUDUM AYÇİÇEK YAĞI FİYATI: 169,50 TÜRK LİRASI
  • 5 LT ABALI AYÇİÇEK YAĞI FİYATI: 165,50 TÜRK LİRASI
  • 5 LT BİRYAĞ AYÇİÇEK YAĞI FİYATI: 163,95 TÜRK LİRASI
  • 5 LT SOLE AYÇİÇEK YAĞI FİYATI: 160,50 TÜRK LİRASI
  • 2 LT SOLE AYÇİÇEK YAĞI FİYATI: 69,50 TÜRK LİRASI
  • 1 LT SOLE AYÇİÇEK YAĞI FİYATI: 34,90 TÜRK LİRASI
  • 2 LT SIRIM RİVİERA ZEYTİNYAĞI FİYATI: 107,90 TÜRK LİRASI
  • 1 LT SIRIM RİVİERA ZEYTİNYAĞI FİYATI : 59,95 TÜRK LİRASI
SONRAKİ HABER