Beypazarı Ticaret Odası’ndan okullar için maddi destek

Beypazarı Ticaret Odası Başkanı İrfan Çelik, okullar için kullanılması üzerine İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Uslu'ya 120 bin TL'lik çeki takdim etti.

Beypazarı Ticaret Odası’ndan okullar için maddi destek

Beypazarı Ticaret Odası, okullarda giderlerin karşılaşabilmesi adına İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Uslu’ya 120 bin TL tutarında çek verdi.

Eğitimin her zaman öncelikleri olduğunu ifade eden Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Uslu’yu ziyaret etti. Eğitime destek vermeye devam edeceklerini ifade eden Çelik okullar için 120 bin TL tutarındaki çeki Uslu’ya teslim etti.

Beypazarı Ticaret Odası, okullarda harcanmak üzere 120 bin liralık destekte bulundu. Çeki eğitim için verdiğini ifade eden Çelik, destek vermeye devam edeceklerinin de altını çizdi.

EĞİTİME DESTEK DEVAM EDECEK

Beypazarı Ticaret Odası Başkanı İrfan Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Uslu'yu ziyaret etti.

Ziyaretinde Çelik, eğitimin her zaman öncelikleri olduğunu belirtti. Okullarda harcanmak üzere 120 bin liralık çeki, İlçe Milli Eğitim Müdürü Uslu'ya veren Çelik, bundan sonra da eğitime desteklerinin devam edeceğini kaydetti.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

120 BİN TL’LİK ÇEKİ TESLİM ETTİ

Çelik, bölgedeki okulların ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için maddi destek verdiklerini ifade ederek, eğitime destek vermeye devam edeceklerinin altını çizdi. Beypazarı Ticaret Odası Başkanı İrfan Çelik çeki İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Uslu’ya teslim etti.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER