Benzin ve motorine indirim var mı? 9 Aralık güncel akaryakıt fiyatları

Son dönemde motorin ve benzin için peş peşe gelen zam ve indirim haberlerinin ardından güncel fiyatlar merak konusu oldu.

Benzin ve motorine indirim var mı? 9 Aralık güncel akaryakıt fiyatları

Ekonomide yaşanan dalgalanmalar ve brent petrol fiyatları nedeni ile son dönemde akaryakıt fiyatlarında sık sık güncellemeler yapılmaya başlandı. Durum bu şekilde olunca da sürücüler tarafından fiyatlarda yaşanan değişimler yakından takip edilmektedir. Gelen son bilgilere göre en son motorine indirim uygulanacağı ifade edildi. Bununla birlikte benzine de indirim uygulanıp uygulanmayacağı merak konusu oldu.

BENZİN VE MOTORİNE İNDİRİM GELDİ Mİ?

Son olarak gelen indirim haberi ile birlikte motorine önce 1 lira 30 kuruş, ardından da 88 kuruş indirim uygulandı. Bu indirim sürücüleri artan fiyatların ardından bir nebze de olsa mutlu etmişti. Bununla birlikte ise bu gece yani 9 Aralık tarihinden itibaren benzine de indirim geleceği konuşulmaya başlandı.

Gelen bilgilere göre benzine de 1 lira 62 kuruşluk bir indirim uygulanacağı ifade edildi. LPG'de ise şu an herhangi bir değişimin gündemde olmadığı belirtildi.

9 ARALIK GÜNCEL AKARYAKI FİYATLARI

Gündeme sık sık elen zam ve indirim haberlerinin yanı sıra güncel akaryakıt fiyatları da merak konusu olmuştu. 8 Aralık 2023 tarihinde güncel rakamlar şu şekilde verildi;

MOTORİN FİYATLARI

İstanbul Avrupa Yakası = 35,48 TL

İstanbul Anadolu Yakası = 35,42 TL

Ankara = 36,10 TL

İzmir = 36,32 TL

BENZİN FİYATLARI

İstanbul Avrupa Yakası = 34,61 TL

İstanbul Anadolu = 34,56 TL

Ankara = 35,29 TL

İzmir = 35,43 TL

LPG FİYATLARI

İstanbul Avrupa Yakası = 18,63 TL

İstanbul Anadolu Yakası = 18,16 TL

Ankara = 18,50 TL

İzmir = 18,27 TL

Benzinin ise gelmesi beklenen indirim ile birlikte bu rakamlardan1 lira 62 kuruş daha indirimli satışlarının gerçekleştirileceği ifade edildi.

SONRAKİ HABER