Benzin, LPG ve motorin fiyatları güncelleniyor! Zammın hızına yetişilemedi işte güncel rakamlar

Ülkemizde akaryakıt fiyatları artış göstermeye devam ediyor. Akaryakıt fiyatları artmaya devam ederken günlük zam haberleri de sıkı takibe alınıyor. 2 Ağustos tarihi ile güncel akaryakıt fiyatlarını derledik.

Benzin, LPG ve motorin fiyatları güncelleniyor! Zammın hızına yetişilemedi işte güncel rakamlar

Benzin, LPG ve motorin fiyatları güncelleniyor! Zammın hızına yetişilemedi işte güncel rakamlar - Ülkemizde artan döviz kuru nedeniyle akaryakıt fiyatlarına da kur farkı eklenmeye devam ediyor. Benzin, motorin ve oto gaz - LPG'ye art arda zamların geldiği kaydedilirken brent petrol fiyatlarında dalgalanma da devam ediyor.

Benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleri değişkenlik gösterirken son zamanlarda yalnızca zam haberleri geliyor. 2 Ağustos 2023 tarihi ile akaryakıt fiyatları merak edilirken ''Güncel benzin motorin, LPG ne kadar oldu?'' sorusuna yanıt aranmaya başladı.

AKARYAKIT FİYATLARI ZAMLANIYOR

Son olarak motorine 2 Ağustos Çarşamba günü geçerli olmak üzere 1.07 lira zam geldi. Çok geçmeden sektör kaynaklarından yeni bir zam haberi daha geldi. LPG'de artış yaşandı. LPG'ye 2 Ağustos 2023 Çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere 2 lira zam yapıldı.

akaryakit.jpg

İSTANBUL

Motorin fiyatı: 36,47 TL

Benzin fiyatı: 36,09 TL

LPG fiyatı: 16,38 TL

İZMİR

Motorin fiyatı: 37,07 TL

Benzin fiyatı: 36,67 TL

LPG fiyatı: 16,00 TL

ANKARA

Motorin fiyatı: 36,90 TL

Benzin fiyatı: 36,57 TL

LPG fiyatı: 16,29 TL

Haberankara.com

SONRAKİ HABER