Benzin fiyatlarına indirim geliyor

Akaryakıt fiyatlarına son haftalarda gelen peş peşe zam yağmuruna bu hafta ara veriliyor. Aktarılan son habere göre benzin fiyatlarında indirim yapılacak.

Benzin fiyatlarına indirim geliyor

Brent petrol fiyatlarına endeksli olan akaryakıt fiyatlarına ilişkin güzel haber geldi. Son dönemlerdeki dalgalanma sonrasında akaryakıt fiyatları için indirim haberi duyurusu yapıldı. Brent petrol fiyatlarındaki düşüş, benzine indirim olarak yansıtılacak.

Piyasalardan alınan son habere göre 22 Ağustos 2024 sabah saatlerinde brent petrolün ortalama olarak 75 dolar civarında işlem gördüğü belirtildi. Sektör temsilcilerinden aktarılan son habere göre akaryakıt fiyatlarında indirim bekleniyor. Benzin fiyatlarına gelecek olan indirimin miktarı da belli old.

BENZİNE İNDİRİM GELİYOR

Temsilcilerin aktarmış olduğu haberin detaylarına göre benzin fiyatlarına 1 lira 46 kuruş tutarında indirim geliyor. Motorin fiyatları için herhangi bir fiyat değişikliği olmayacak.

ANKARA İSTANBUL İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI

İSTANBUL AKARYAKIT FİYATLARI

Benzin fiyatı: 44.55 TL

Motorin litre fiyatı: 43.87 TL

LPG litre fiyatı: 22.69 TL

ANKARA AKARYAKIT FİYATLARI

Benzin litre fiyatı: 44.97 TL

Motorin litre fiyatı: 44.35 TL

LPG litre fiyatı: 23.24 TL

İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI

Benzin litre fiyatı: 45.47 TL

Motorin litre fiyatı: 44.87 TL

LPG litre fiyatı: 22.99 TL

MOTORİNE İNDİRİM VAR MI?

Sektör temsilcileri şu anda indirimin sadece benzin için geçerli olduğu, motorin fiyatlarında herhangi bir güncelleme olmayacağını belirtti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER