Benzin fiyatlarına büyük indirim! Güncel rakam belli oldu

Son dönemde peş peşe gelen zamlarla alınması giderek zorlaşan benzin ile ilgili araç sahiplerinin işine gelecek bir haber geldi. Ne kadar süreceği belli olmayan bu gelişmenin benzin ücretinde yapılan indirim olduğu öğrenildi.

Benzin fiyatlarına büyük indirim! Güncel rakam belli oldu

Dünyada yaşanan çeşitli gelişmeler petrol fiyatlarında istikrarsızlığı beraberinde getirdi. Bu nedenle yapılan yüksek rakamlı fiyat artışları araba sürmeyi büyük bir külfet haline getirmişti.

BU SEFER İNDİRİM YAPILDI

Toplu taşımada da zam gelmesinde büyük rol oynayan akaryakıt fiyatlarındaki artış ile ilgili araç sahiplerinin acele etmesini sağlayacak bir gelişme yaşandı. Gece saatlerinden itibaren benzin fiyatlarında 1.73 TL tutarında bir indirim yapıldığı öğrenildi.

Genelde indirim haberinin hemen ardından indirimden fazla fiyat artışı gelişmelerine aşina olan vatandaşların benzinliklere daha fazla gitmesi bekleniyor. Bir sonraki zamdan önce araçlarının depolarını daha ucuza doldurmak isteyenlerden dolayı akaryakıt istasyonlarında yoğunluk yaşanacağı tahmin ediliyor.

KARAR SADECE BENZİNE YÖNELİK OLDU

Motorin ya da gaz kullananlar için herhangi bir açıklama yapılmadı. İlerleyen günlerde de yakıt türlerine yönelik gelişmelerin yaşanması bekleniyor. Günümüz toplumlarında olmazsa olmaz olarak gösterilen araçlar arasında motorlu taşıtlar yer alıyor. Bu nedenle bu taşıtların yakıtlarına yapılan bir zam geneli etkiliyor. Dünya genelinde elektrikli araçların giderek yaygınlaşmasına rağmen Türkiye'nin bu durumdan geri kalması zammın daha şiddetlenmesini beraberinde getiriyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER