Başvuru tarihi sınırı yok! Başvurusu onaylanana Finansbank ek 9 bin 200 TL ödeme yapacak

Kamu ve özel bankalar müşterilerine özel teklifler sunmaya devam ediyor. Bankalar, maaş müşterileri için kampanya tekliflerini yenilemeye devam ederken Finansbank'tan maaşa ek 9200 TL ödeme müjdesi verildi.

Başvuru tarihi sınırı yok! Başvurusu onaylanana Finansbank ek 9 bin 200 TL ödeme yapacak

Başvuru tarihi sınırı yok! Başvurusu onaylanana Finansbank ek 9 bin 200 TL ödeme yapacak - Çeşitli giderleri nedeniyle nakde ihtiyacı olan bireyler, bankların sunduğu avantajlardan yararlanmak için araştırma yapıyor. Bankaların hazırladığı kampanyalar takip edilirken promosyon teklifleri ağustos ayında da devam ediyor.

Maaş müşteri için çeşitli kampanyalara imza atan bankalar arasında yer alan Finansbank, promosyon ödemelerini yeniledi. Bankalar maaş müşteri için özel teklifler sıralarken Finansbank, emekliler için promosyon kampanyası yaptığını açıklayarak detayları duyurdu.

FİNANSBANK'TAN MAŞA EK PROMOSYON ÖDEMESİ

Emekli olanlara özel yeni promosyon teklifleri gelmeye devam ediyor. Bankaların verdikleri promosyon tutarları güncellenirken bankalar da duyurular yapmaya devam ediyor. Bankaların promosyon yarışına ek olarak çeşitli kampanyalar da gündeme gelmeye devam ediyor. Bankalarla sağlanan anlaşmalar doğrultusunda alınabilen promosyonlar için Finansbank, müşterilerine özel bir tablo yayımladı.

ekran-goruntusu-2023-08-04-114756.png

FİNANSBANK 9200 TL ÖDEME YAPACAK

Finansbank tarafından müşterilere verilecek olan promosyon tutarı açıklandı. Finansbank, maaş promosyonlarında üst limitin 8 bin lira olduğunu açıklarken ''8.000 TL ‘ye varan nakit promosyon ve CardFinans Emekli kredi kartından yıllık 1.200 TL indirim olmak üzere toplamda 9.200 TL’ye varan emeklilik ödülü'' ifadelerine yer verdi. Emekli maaşını Finansbank'a taşıyan müşterilere 8 bin liraya varan promosyon kazanma fırsat sunan banka, ''Emekli maaşını Bankamızdan alan CardFinans Emekli kredi kartı sahipleri, market ve eczane harcamalarında yılda 1200 TL'ye varan indirimlerden faydalanabilir.'' bilgilerine yer verdi.

ekran-goruntusu-2023-08-04-115108.png

Finansbank, maaş müşterilerine özel promosyon tutarlarına ilişkin tabloyu da şu şekilde paylaştı;

ekran-goruntusu-2023-08-04-114853.png

Emekli promosyon avantajından gelir veya aylıklarını 3 yıl süre ile Finansbank'tan almayı taahhüt eden emekli müşteriler yararlanabiliyor.

Daha fazla banka kampanyası için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER