Başvuranlara aylık 2.888 TL taksitle borç kapatma kredisi verilecek

Vatandaşlar geçimlerini kolaylaştırmak ve acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak için bankaların sunduğu ihtiyaç kredi ve kredi kartlarına yöneliyor. Ancak alım gücünün düşmesinin yanı sıra bankaların artan faiz oranları sebebiyle ödemeler de güçlükler yaşanıyor. Borçlarını kapatmak isteyenler için borç transfer kredisi verilecek!

Başvuranlara aylık 2.888 TL taksitle borç kapatma kredisi verilecek

Konu ile ilgili Garanti BBVA, resmi sitesi üzerinden borç transfer kredisi ile ilgili detayları aktardı. Yüzde 3,58 faiz oranı ile verilecek kredi için detaylar belli olurken, vatandaşların bu şekilde borçlarını tek bir çatı altında toplayarak daha kolay ödeme yapabilecekleri ifade edildi.

3-36 AY ARASINDA VADE SEÇENEĞİ SUNULACAK

Garanti Bankası, resmi sitesi üzerinden borç transfer kredisi ile 3 – 36 ay arasındaki vade seçenekleri ile vatandaşların borçlarını zorlanmadan daha kolay bir şekilde kapatabilecekleri ifade edildi. Aylık ödeme tutarı düşünerek bütçelerin rahatlatılmasının amaçlandığı bu kredi türü için Garanti BBVA, şunları söyledi:

“Borç transferi kredisi ile diğer bankalardaki bir veya birden fazla bireysel ihtiyaç kredinizi ayrıcalıklı borç transferi faiz oranları ile Garanti BBVA’da tek çatı altında toplayabilir, ödemelerinizi 36 aya varan vade seçenekleriyle zorlanmadan yapabilirsiniz. Üstelik borç transferi kredisi için dosya masrafı da ödemenize gerek yok!”

ÖRNEK HESAPLAMA TABLOSU AÇIKLANDI

Örnek olarak hesaplama tablosu da paylaşıldı. Aktarılan habere göre ana bakiye toplamı 50 bin TL’nin altındaki ihtiyaç kredileri için en fazla 36, 50 bin TL – 100 bin TL arasındaki ihtiyaç kredileri için de en fazla 24 ay, 100 bin TL’nin üzerindeki borçlar için de en fazla 12 ay vade limiti sunulacağı belirtildi.

Başvuranlara aylık 2.888 TL taksitle borç kapatma kredisi verilecek

Buna göre yayımlanan ödeme tablosunda 50 bin TL borç transfer kredisi alınması halinde faiz oranının yüzde 3,58 civarında olacağı belirtildi. Tahsis ücretinin alınmayacağı kredi türünde taksit miktarı 2.888,88 TL olacak olup, kredinin toplam maliyetinin 103.992,49 TL olduğu görüldü.

Bankanın sunduğu faiz oranı ile ilgili değişikliklerin olabileceği ve kişinin kredi notunun bu noktada dikkate alınabileceği unutulmamalıdır.

SONRAKİ HABER