Başkanlık düğmeye bastı yatırımlık arsalar satışa çıktı! Yüzde 20 indirimle konut imarlı arsanızı alın

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, yatırımlık arsa satışını başlattı. her geçen gün farklı bir ide satış duyurusuna yer verilirken yüzde 20 indirimle konut imarlı arsa satın alımı için fırsat duyuruldu.

Başkanlık düğmeye bastı yatırımlık arsalar satışa çıktı! Yüzde 20 indirimle konut imarlı arsanızı alın

Artan konut fiyatlarının ardından arsa yatırımına yönelen vatandaşlar için yeni duyurular peş peşe yapılıyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, yatırımlık arsa almak isteyenler için harekete geçerken yeni bir duyuruya yer verdi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Malatya ilinde 276 muhtelif arsayı yatırım yapmak isteyenler için satışa çıkaracağını bildirdi. Malatya’nın Battalgazi ve Doğanşehir ilçelerinde bulunan arsaları açık artırma ile satışa çıkaracağını duyuran bakanlık, yüzde 25 peşinat ve 24 ay vade imkanı ile ilgisine sunacağını duyurdu.

KENTSEL DÖNÜŞÜM BAŞKANLIĞI'NDAN ARSA SATIŞI

26 Şubat Pazartesi günü saat 10.30’da açık artırma ile arsaların satışa çıkacağını belirtti. Peşin ödemelerde sağlanan yüzde 20 indirimle yatırım yapmak isteyenler için satılacağı bildirilen arsalar için 26 Şubat 2024 tarihinde Başkent Ankara’da TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda yapılacak açık artırmanın da ‘’www.emlakmuzayede.com.tr'' adresi üzerinden takip edilerek, teklif verilebileceği bildirildi.

Başkanlık düğmeye bastı yatırımlık arsalar satışa çıktı! Yüzde 20 indirimle konut imarlı arsanızı alın

Açık artırma toplantısına katılacak olan gerçek veya tüzel kişiler, katılım teminatı olarak toplantı öncesinde Emlak Yönetim Hizmetleri ve Ticaret A.Ş.'nin Halk Bankası Halkalı Şubesi IBAN hesabına, talip oldukları her taşınmaz için katılım teminatları belirtilen hesaplara EFT veya havale yöntemi ile ödenecek.

Başkanlık düğmeye bastı yatırımlık arsalar satışa çıktı! Yüzde 20 indirimle konut imarlı arsanızı alın - Resim : 2

Yapılan açıklamada ayrıca ayrıntılı bilgilere de www.emlakmuzayede.com.tr ve Malatya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nün internet adreslerinden ulaşılabileceği belirtildi.

Başkanlık düğmeye bastı yatırımlık arsalar satışa çıktı! Yüzde 20 indirimle konut imarlı arsanızı alın - Resim : 3

Malatya’dan açık arttırmayı bekleyen vatandaşlar ise deprem sonrası arsaların satılmasından memnun olduklarını belirterek açık arttırmaya katılacaklarını söylediler. Özellikle Malatya’da deprem sonrası müstakil evlerin daha güvenli olduğu görüşünü savunan vatandaşlar, bu nedenle Emlak Müzayede tarafından açık arttırma ile satılacak olan arsaların avantajlı olduğunu söylediler. Bu çerçevede yatırımlık arsa fırsatından yararlanmak isteyenlerin açık artırmaya katılabilecekleri kaydedildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER