Bankadan resmi açıklama geldi miktar tamamen yenilendi! O tarihe kadar müşterilere 10 bin lira ödenecek

Ülkemizde kamu ve özel bankalar maaş müşterileri için çeşitli kampanyalara imza atıyor. Bankaların yenilediği promosyon teklifleri de vatandaşlara duyurulurken Albaraka Türk'ten 10 bin lira promosyon açıklaması geldi.

Bankadan resmi açıklama geldi miktar tamamen yenilendi! O tarihe kadar müşterilere 10 bin lira ödenecek

Bankadan resmi açıklama geldi miktar tamamen yenilendi! O tarihe kadar müşterilere 10 bin lira ödenecek - Ülkemizde bankalar maaş müşteri için birbirinden farklı kampanyalara imza atarken son dönemde en çok promosyon kampanyaları araştırılıyor. Bankaların maaş müşteri için özel teklifleri bulunurken Albaraka Türk, bu kez emekliler için promosyon kampanyasına yer verdi.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar olarak bilinen EYT'liler için yasanın çıkması ile birlikte emeklilik hayallerine kavuşan çiçeği burnunda emekli vatandaşlar ve hali hazırda emekli olanlar için bankalardan yeni promosyon kampanyaları gelmeye devam ediyor. Bankaların verdikleri promosyonlar özellikle emeklilerin gündeminde yer alırken maaş müşterileri için promosyon tutarlarını güncelleyerek yanına ek kampanyalar hazırlayan bankalarda temmuz ayı kampanyaları devam ediyor. Bankalarla sağlanan anlaşmalar doğrultusunda alınabilen promosyonlar için vatandaşlar da en avantajlı bankayı araştırıyor. Aylık olarak güncellenen rakamlar merak konusu olurken bankaların promosyon yarışı sürüyor. Bu kapsamda Albaraka Türk'ün resmi internet sitesi üzerinden maaş müşterileri için duyuru yayımlandı.

ekran-goruntusu-2023-07-23-001845-001.png

ALBARAKA TÜRK 10 BİN TL ÖDEME YAPACAK

Albaraka Türk tarafından müşterilere verilecek olan promosyon tutarları açıklandı. Albaraka Türk, maaş promosyonlarında üst limitin 10 bin lira olduğunu açıklarken ''10.000 TL’ye varan Emekli Promosyon ve Ödülü Albaraka’da'' ifadelerine yer verdi. 31 Ağustos 2023 tarihine kadar emekli maaşını Albaraka Türk'e taşıyan müşterilere 6 bin 500 liraya varan promosyon ve 3 bin 500 liraya ye varan ödül kazanma fırsat sunan banka, ''Emekli maaşını bankamızdan alan müşterilerimiz, 2 otomatik fatura ödeme talimatı vermesi durumunda promosyona ek 500 TL ödül kazanacaktır.

ekran-goruntusu-2023-07-23-001900-001.png

Ayrıca müşterilerimizin bankamıza referans olarak yönlendirdikleri her bir yeni emekli maaş müşterisi için 500 TL, toplamda 3.000 TL ödül verilecektir.'' bilgilerine yer verdi.

Albaraka, maaş müşterilerine özel promosyon tutarlarına ilişkin tabloyu da şu şekilde paylaştı;

ekran-goruntusu-2023-07-23-001852-001.png

Promosyon ödemelerinden faydalanabilmek için emekli maaşının bankadan alınması ve üç sene bankada kalma taahhüdü verilmesi şartı aranacak.

Daha fazla banka kampanyası için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER