Banka yetkilisi bizzat duyurdu! 31 Ağustos'a kadar maaşa ek 7500 TL ödenecek başvurunuzu yapın

Bankalar müşterilerine özel teklifler sunmaya devam ediyor. Kamu ve özel bankaların maaş müşterileri için promosyon teklifleri yenilenmeye devam ederken İş Bankası'ndan emekli maaşlarına ek 7 bin 500 lira ödeme müjdesi verildi.

Banka yetkilisi bizzat duyurdu! 31 Ağustos'a kadar maaşa ek 7500 TL ödenecek başvurunuzu yapın

Banka yetkilisi bizzat duyurdu! 31 Ağustos'a kadar maaşa ek 7500 TL ödenecek başvurunuzu yapın - Türkiye'de art arda gelen zamlarla birlikte vatandaşın cebi zorlanmaya devam ediyor. Nakit ihtiyacı artarken bankların sunduğu avantajlardan yararlanmak için araştırma yapan müşterilere özel İş Bankası'ndan açıklama geldi. Bankalar tarafından hazırlanan kampanyalar ilgiyle takip edilirken promosyon ödemelerinin ağustos ayında da devam ettiği bildirildi.

Maaş müşteri için farklı kampanyalara imza atan bankalar arasında yer alan İş Bankası, promosyon ödemelerini yenilediğini açıkladı. Bankaların maaş müşteri için özel teklifleri bulunurken İş Bankası, emekliler için promosyon kampanyasının 31 Ağustos tarihinde sona ereceğini açıklayarak detayları paylaştı.

İŞ BANKASI'NDAN MAŞA EK PROMOSYON ÖDEMESİ

Emekli olan vatandaşlara özel bankalardan yeni promosyon teklifleri gelmeye devam ediyor. Bankaların verdikleri promosyonlar emeklilerin gündeminde yer alıyor. Maaş müşterileri için promosyon tutarlarını güncelleyen bankalar duyurular yapmaya da devam ediyor. Bankaların promosyon yarışı hız kazanırken promosyona ek olarak kampanyalar da sunuluyor. Bankalarla sağlanan anlaşmalar doğrultusunda alınabilen promosyonlar için İş Bankası, müşterilerine özel bir ödeme tablosu yayımladı.

ekran-goruntusu-2023-08-08-102447.png

İŞ BANKASI'NDAN MAAŞA EK 7500 BİN TL ÖDEME YAPACAK

İş Bankası tarafından müşterilere verilecek olan promosyon tutarı açıklandı. İş Bankası, maaş promosyonlarında üst limitin 7 bin 500 lira olduğunu açıklarken ''Emeklilere 7.500 TL'ye Varan Promosyona Ek Maximum Kart’ları Aidatsız Kullanma Fırsatı!'' ifadelerine yer verdi. 31 Ağustos 2023 tarihine kadar emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan müşterilere 7 bin 500 liraya varan promosyon kazanma fırsat sunan banka, ''SGK emeklileri, emeklilik döneminde bankacılık işlemlerini kolay ve hızlı gerçekleştirmenin rahatlığını İş Bankası ayrıcalıkları ile yaşıyor.'' bilgilerine yer verdi.

İş Bankası, maaş müşterilerine özel promosyon tutarlarına ilişkin tabloyu da şu şekilde paylaştı;

ekran-goruntusu-2023-08-08-102128.png

Emekli promosyon avantajından 1 - 31 Ağustos 2023 tarihleri arasında gelir veya aylıklarını 3 yıl süre ile İş Bankası'ndan almayı taahhüt eden emekli müşteriler yararlanabiliyor. ''SGK emeklileri, emeklilik döneminde bankacılık işlemlerini kolay ve hızlı gerçekleştirmenin rahatlığını İş Bankası ayrıcalıkları ile yaşıyor.'' diyen banka şu görseli paylaştı;

ekran-goruntusu-2023-08-08-102402.png

Daha fazla banka kampanyası için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER